Πτολεμαΐδα: Έντεκα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα  κορωνοϊού στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

30 Μαρτίου 2020
00:12

Στα έντεκα ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από Κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας δύο εκ των οποίων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας- ΜΕΘ- και εννέα στους Θαλάμους Απομόνωσης, τα περισσότερα με ήπια συμπτώματα. Τα έξι περιστατικά είναι από την Πτολεμαΐδα και τα υπόλοιπα από διάφορες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

8 σχόλια

  • Και το μηχάνημα για το τέστ,και οι προσλήψεις στην Κοζάνη? Και συμφώνησαν όλοι!! Και το Μποδοσάκειο νοσοκομείο είναι νοσοκομείο αναφοράς! Με τις υγείες μας!! Μπράβο στους μαλ@κες ψηφοφόρους.. και δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε τα μπράβο.

  • ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ τι δεν καταλαβαίνεις εξυπνάκια???

    • Σου λέει απλά ότι νοσοκομείο αναφοράς της Πτολεμαΐδας και εκεί έπρεπε να το στήσουν.

      Δεν είναι ώρα για Κοζάνη Vs Πτολεμαΐδα

      Απλά έχεις ένα νοσοκομείο για κρούσματα και ύποπτα περιστατικά και ένα νοσοκομείο πιο ελεύθερο να ασχοληθεί με άλλα περιστατικά.

      Το να γεμίσουμε 2 νοσοκομεία με τέτοια περιστατικά και να έχουμε πολύ περισσότερα ύποπτα μόνο κακό κάνει.

      Μπορεί να βγάλει εκτός την λειτουργία του νοσοκομείου.

      Είδαμε τι έγινε με περιστατικα που αποδείχτηκε ότι ήταν κρούσματα.

      Μπήκε καραντίνα πολύ προσωπικό.

      Φιλικά

  • Μεχρι τώρα λέγατε ότι ούτε τον Κορονοϊο δεν μας δίνει η Κοζάνη. τώρα διαχειριστείτε τα.
    Και μετά απο αυτό το κακό που μας βρήκε δεν λέτε να ησυχάσετε. Τι νοοτροπία είναι και αυτή. Όλα σας φταίνε……

    • Είναι μερικοί άνθρωποι νεοέλληνες που νομίζουν ότι είναι προνομιούχοι, πρωτευουσιάνοι, οι και καλά αυτοί που πρέπει να έχουν όλες τις ανέσεις και τις υποδομές στα πόδια τους εις βάρος όλων των άλλων. Φίλε Κοζανίτη αυτές οι εποχές τελείωσαν πάρτο χαμπάρι επιτέλους.

  • Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ΚΑΙ για το Μποδοσάκειο σιωπηλό Νοσοκομείο. Θα παρακαλούσαμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ενημερώνει του κατοίκους καθημερινά για τα κρούσματα, για την κατάσταση και επάρκεια του προσωπικού και των μέσων και για την βοήθεια που τυχόν χρειάζεται από φορείς ή/και πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.