Γ. Κασαπίδης: “Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση και την ανακούφιση μου με την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες”

31 Μαρτίου 2020
09:11

Ερωτηθείς σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση και την ανακούφιση μου με την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες. Αποτελούσε αίτημα όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το εξέφρασαν όλοι οι Βουλευτές αλλά και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης. Το συζητήσαμε και στο προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, ενώ το είχα ήδη αιτηθεί εγγράφως με επιστολή μου (Α.Π.43286/23-3-2020) προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η.

Με την απόφαση αυτή αποτρέπεται πιθανότητα μετάδοσης και διασποράς του ιού μεταξύ εκατοντάδων εργαζομένων στο χώρο του εργοταξίου αλλά και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία».

13 σχόλια

  • Στην αρχή είχε πλάκα με τις ανακοινώσεις για το ποιός έβαλε το χέρι του για να κλείσει το εργοτάξιο. Τώρα φτάνει τα όρια της γραφικότητας. Έπρεπε να γίνει και έγινε με τεράστια καθυστέρηση. Όχι να πανηγυρίζουμε κιόλας. Θα περιμένω την αντίστοιχη ανακοίνωση όταν καταφέρετε να ανοίξετε κάτι στην περιοχή

  • Να το μετατρέψεις σε εργοστάσιο συσκευασίας αυγών που θα γεννάνε οι κοτούλες των δυτικό Μακεδόνων.

  • Κασαπίδη να πεις και τον Σαββόπουλο να δώσει το 50% του μισθού του. Γιατί πολύ χοντρά μας τα κόβει.

  • Φαντάζεστε να είχαμε περιφερειάρχη τον Θεόδωρο ακόμα μια δήλωση για την θέση στο θέμα του κορονοιου. Και μην πείτε τις ανέξοδες αερολογίες που βάζει τον Κατανα να λέει . Μια πρόταση τόσο καιρό για τι θεωρεί η παράταξη του ότι πρέπει να γίνει . Προσέχετε οχι αερολογίες του Κάτανα ότι έπρεπε να κάναμε αυτό και εμείς θα είχαμε κάνει αυτό .

  • Γραφικοί είναι αυτές-αυτοί που βγάζουν ανακοινώσεις όχι αυτός που το ζήτησε. Δεν αναφέρομαι στο Δήμαρχο Εορδαίας ο οποίος κάνει ενέργειες και το ζητά εδώ και πολύ καιρό! Συνεχίστε κ. Κασαπίδη και κ. Πλακεντά..

    • Δεν καταλαβαίνεις κιόλας. Οι ανακοινώσεις είναι γραφικές όχι οι άνθρωποι (καλή η προσπάθεια όξυνσης για να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα). Οτι έκλεισε το εργοτάξιο μετά από 15 μέρες από τότε που θα έπρεπε δεν είναι λόγος να καμαρώνει κανείς.

  • Με τους εργαζόμενους και τις Τεχνικές Εταιρείες που δεν είναι στους ΚΑΔ των επιχειρήσεων που κλείνουν τι θα γίνει;Ποιος θα τους πληρώσει;

  • Γατάκια ότι και να γράφετε και λέτε ο πρώτος που μίλησε για την αναστολή εργασιών λειτουργίας της 5 μονάδος ήταν ο βουλευτής της ΝΔ ΜΙΧΆΛΗΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ . Βλέπεις ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος περιμένει τον Χαρδαλιά.

  • Ρε 9=48 μεγαλο ζορι εχεις τελικα με τον Σαββοπουλο.Που ξερεις ρε τι εκανε και δεν το διαφημισε;Και να ξερεις οι καστοριανοι ειμαστε μαζι του και για αυτο τον δωσαμε 7000 ψηφους και αν γινοτανε αυριο εκλογες θα του διναμε 10000.Ξεκολα σε καταλαβαμε εσενα και το ζορι σου.Συνεχισε σαββοπουλε ετσι οπως εισαι καθαρος,τιμιος και αξιος.

  • Παντως ξερω απο πολυ επισημη πηγη οτι ο σαββοπουλος οσα χρονια ειναι προεδρος στην ΑΝΚΑΣ δεν πηρε ουτε ευρω,τα αφησε στην εταιρεια.Μπραβο του και δεν τον ψηφισα για να ξερεις εσυ κακοβουλε 9-48.Κοιταξε κατι αλλο να βρεις μπας και τον χτυπησεις.Ως τωρα ειναι αψογος και πολυ κοντα στον κοσμο.Πρεπει η αληθεια να λεγετε,δεν ειναι ωρα για αντιπαλοτητες,ολοι μαζι πρεπει να ειμαστε σε αυτο που μας ηρθε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.