Κοινοβουλευτική παρέμβαση ΚΚΕ – Μέτρα για την προστασία της υγείας του αστυνομικού προσωπικού στην Καστοριά

1 Απριλίου 2020
12:13

 

Μέτρα προστασίας του αστυνομικού προσωπικού στην Καστοριά.

Η Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς με έγγραφό της επισημαίνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή της Καστοριάς που πλήττεται ιδιαίτερα από την πανδημία του κορονοϊού.

Τονίζουν το γεγονός ότι έχουν τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα αστυνομικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, είτε για λόγους ασφαλείας είτε επειδή παρουσίασαν συμπτώματα προσβολής από τον κορονοϊό.

Η Ένωση Αστυνομικών ζητάει να εφαρμοστούν μια σειρά από μέτρα που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αυτά είναι:

  1. Να καταρτιστεί ένα πλάνο βάση του οποίου θα απουσιάζει υποχρεωτικά από τα καθήκοντά του κάθε 15 ημέρες το 30% της δύναμης από κάθε Υπηρεσία ή ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

  2. Να συμπεριληφθούν στο πλάνο όσοι αστυνομικοί τελούν υπό άδεια ειδικού σκοπού, εξαιρουμένων αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

  3. Οι σύζυγοι συνάδελφοι να απουσιάζουν εναλλάξ μεταξύ τους κάθε 15 ημέρες από τα καθήκοντά τους.

  4. Να συγχωνευθούν υπηρεσίες όπου κρίνεται αναγκαίο για το σκοπό αυτό.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την εφαρμογή πρόσθετων μέτρων που θα συμβάλλουν στη μη εξάπλωση κι άλλο της πανδημίας του κορονοϊού στην περιοχή της Καστοριάς;

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης

Ένα σχόλιο

  • Και ενδιαφέρεται το ΚΚΕ για την αστυνομία Όπου κυβερνά ο κουμουνισμος το κάνει το κάνει με συνεργάτες την αστυνομία τον στρατό και τον κομματικό πυρήνα. Γι αυτό μόνο προοδευτική αριστερά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.