Ευχαριστήριο του Εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας

1 Απριλίου 2020
13:53

Στον αγώνα που δίνουμε απέναντι σε αυτή την πανδημία, έχουμε συμπαραστάτες και αρωγούς αρκετούς πολίτες, επαγγελματίες και θεσμικούς παράγοντες. Θα θέλαμε, μέχρι στιγμής γιατί έπεται και συνέχεια, να ευχαριστήσουμε:

  • Την ‘’CRONOS SECURITY’’ και ιδιαιτέρα τον κύριο χαλκιά Ιωακείμ, στην Φλώρινα.

  • Τον Δήμο Φλώρινας, και ιδιαίτερα τον κύριο βασίλειο Γιαννάκη

  • Την επιχείρηση ‘’Κατάστημα λιανικής πώλησης και επεξεργασίας κρεάτων Μπέλλης’’ στην Φλώρινα και ιδιαίτερα τον κύριο Μπέλλη Νικόλαο για την στήριξη.

  • Την επιχείρηση ‘’Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ Φλώρινας’’ και ιδιαίτερα τον κύριο Ρασπόπτση Νικόλαο.

  • Την αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

  • Τον κύριο Κυριακίδη Κωνσταντίνο (κουφώματα – έπιπλα) Πρωτοχώρι Κοζάνης για τις ειδικές μάσκες.

  • Το κατάστημα agora για την προσφορά γεύματος στις 25/3/2020.

  • Το κατάστημα καφέ ‘’Γαλατάς’’ στην Κοζάνη για τα θερμόμετρα.

  • Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τις στολές των πληρωμάτων.

Ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους στην προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενους του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας. Η υποστήριξη από τους συμπολίτες μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο στις αντίξοες συνθήκες αυτής της περιόδου λόγω Κορονοϊού αλλά και στο δύσκολο καθημερινό μας έργο.

Τέλος θα θέλαμε να παρακαλέσουμε θερμά όποιος έχει την δυνατότητα και μπορεί να βοηθήσει στην προμήθεια μασκών ffp3, ffp2 και άπλες χειρουργικές, να το κάνει άμεσα διότι τα αποθέματα εξαντλούνται και στα επόμενα 24ωρα τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πληρωμάτων και των ασθενών.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΓΕΛΟΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.