kozan.gr: Πως πήγε η πρώτη μέρα λειτουργίας των δυο ΤΕΠ (ΤΕΠ κορωνοϊού & ΤΕΠ Εκτάκτων Περιστατικών) στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης – Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά την έναρξη λειτουργίας της ΜΕΘ και σε τι οφείλεται η καθυστέρηση – 52χρονη το ύποπτο κρούσμα που μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας στο Μαμάτσειο (Ηχητικό)

1 Απριλίου 2020
16:22

 

Πως πήγε η πρώτη μέρα λειτουργίας των δυο ΤΕΠ (ΤΕΠ κορωνοϊού & ΤΕΠ Εκτάκτων Περιστατικών) στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά την έναρξη λειτουργίας της ΜΕΘ και σε τι οφείλεται η καθυστέρηση; 52χρονη το ύποπτο κρούσμα που μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας στο Μαμάτσειo.

2 σχόλια

  • Η λειτουργία του δεύτερου ΤΕΠ του “καθαρού” ΤΕΠ ήταν μια αναγκαιότητα. Στο Μποδοσακειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας λειτουργεί εδώ δύο εβδομάδες με μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχη όλων των συναδέλφων ιατρών και νοσηλευτριων-των. Να εξάρω και την σημαντική βοήθεια του Παθολόγου ιατρού Στέργιου Τσιμήκα που εθελοντικά είναι παρών στην πρωινή λειτουργία των ΤΕΠ.

    • Και απο την αρχή είσασταν νοσοκομείο αναφοράς, αλλά τα κρούσματα ήταν σε όλα τα άλλα νοσοκομεία εκτός απο εσάς. Με ένα περιστατικό λέγατε δεν μπορείτε να περιθάλψετε άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.