kozan.gr: Σ. Γιαννακίδης κατά Περιφερειακής Αρχής: “Μια Περιφέρεια που τα τελευταία 5 χρόνια ήταν πρωταγωνιστής στον τομέα της Υγείας σήμερα η Περιφερειακή Αρχή είναι θεατής των εξελίξεων”

1 Απριλίου 2020
19:30

ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ. ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ !!! ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ(ΠΡΕΣΠΕΣ) ΑΓΟΡΑ 30 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ(ΕΚΑΒ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID19 ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

Σήμερα στο Γ.Νοσοκομείο Καλαμάτας που δεν είναι και περιοχή υψηλού κινδύνου,παίρνουν μέτρα !!!
Εκτός από τα τεστ ταχείας διάγνωσης COVID 19 που θα διαθέτει το Νοσοκομείο Καλαμάτας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε συμφωνία και με εταιρία του χώρου έτσι ώστε από 10 Απρίλη να έχει στη διάθεσή του και συσκευή μοριακής ανάλυσης και διαγνωστικής PCR ΔΩΡΕΑΝ!!!(ως συνοδός εξοπλισμός-δεν την αγοράζει δλδ-) και τα κατάλληλα αντιδραστήρια προκειμένου άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα να έχει τα αποτελέσματα των δειγμάτων..
Εμείς εδώ γιατί πετάμε αετό?
Φέρνουμε μηχάνημα από Βουλγαρία??? Με 70.000 ευρώ ???
Έγιναν προσπάθειες για δωρεές από ιδρύματα και εταιρείες ???

Με εκτίμηση Σταύρος Γιαννακίδης
Καλό μήνα Άτρωτοι να είστε!

16 σχόλια

  • Μόνο εσείς… Οι αξιοι. Όλοι οι υπόλοιποι… Εσείς πρέπει μόνο να κυβερνατε… Πως κάναμε τέτοιο λάθος καε δεν σας ξανά ψηφίσαμε…

    • Φυλαξε ο θεός
      Θεωρώ τον κ. Γιαννακίδη αξιόλογο αλλά είμαι σίγουρος ότι με Καρυπίδη επικεφαλή θα ήμασταν για τα πανηγύρια. Τρέμω στην ιδέα ότι θα είχαμε Πολάκη υπουργό υγεία και καταληψία πρωθυπουργό

  • Οντως ξεχωρισε τα τελευταια 5 χρονια η δυτ.μακεδονια,ηταν πρωτη σε ανεργια,τελευταια σε απορροφηση κονδυλιων και χειροτερη περιφερεια της ευρωπαικης ενωσης!!! Και επειδη ξεχωριζε τοσο πολυ χασατε απο τον πρωτο γυρο!!!

  • Ενας ενας βγαινετε για να μας θυμησετε τον παραδεισο που ζουσαμε επι υμων. Γι αυτο τα ειχαν ολα στα νοσοκομεια

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 500 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ Δ.Μ.(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ)ΕΜΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ Η Δ.Μ. ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΛΙΝΙΚΕΣ 24 ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΝΣΤΑ 5 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΔΤΥΣΕΙ π χ ΔΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΝΕΘΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ, ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΩΡΛ,ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑΥΡΙΚΗ κλπ.

  • Καθειστε ρε ολοι στα αυγα σας που εισασταν και πρωτοποροι.Ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι και σας εστειλε σπιτια σας απο την πρωτη κυριακα και ακομα να παρετε το μηνυμα.Ειστε για κλαματα.Με αυτα που λετε γελαμε,ανυπαρκτοι καρυπιδικοι.

  • Τον Γιαννακίδη δεν τον ψηφισα ποτέ αλλά η λειτουργία των νοσοκομείων το 19 στην Δυτική Μακεδονία ήταν πολύ καλύτερη από το 14 και δεν ξεχνώ όταν ο Γιαννακίδης έκανε βάρδιες για να μην κλεισει η Παθολογική στο νοσοκομείο.
    Περιφερειάρχη μου με την αλαζονεία που δείχνουν κάποιοι “υποστηρικτές” σου δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

  • Το άλλο με τον Τότε το ξέρεις;
    Επειδή έκανες 10 εφημερίδες εθελοντικά και στο αναγνωρίζουμε και μπράβο σου, έχεις την εντύπωση ότι βοηθήσατε; (η πλάκα είναι ότι το πιστεύετε κιόλας!)
    Ο άλλος ο “επιτυχημένος” ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ που έλυσε όλα τα προβλήματα, που είναι τώρα που τον χρειάζεται το Νοσοκομείο και οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας; εμείς έχουμε πόλεμο κι αυτός που είναι γιατρός του Νοσοκομείου, είναι σε αναρωτιέμαι!
    Για να μην έχεις έννοια, μπάχαλο τα κάνατε και ευτυχώς μας λυπήθηκε Ο Θεός και δεν είστε εσείς στα πράγματα τέτοιες δύσκολες μέρες! !!!!!

  • Ο Θόδωρος διαχειρίστηκε τόσο καλά τον τομέα της υγείας στην Περιφέρεια που επέλεξε να κάνει αντιπεριφερειάρχη υγείας Ανάν πυροσβεστη και τον επιτυχημένο να τον κάνει αγροτικής ανάπτυξης.
    Δυστυχώς έχεις δίκιο. Δεν μπορεί ο Κασαπιδης να διαχειριστεί τόσο ορθά την υγεία.
    Καληνύχτα σας κύριε

  • Όλοι εσείς βγάλατε την χολή εντάξει;;; Ξεθυμάνατε;;
    Πάτε τώρα να βάλετε έναν κηπάκο και 5 κοτούλες μιας και εκλέξατε Περιφερειάρχη για να σας δίνει οδηγό επιβίωσης και όχι να λύνει ή να προλαμβάνει τα προβλήματα…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.