Koζάνη & Πτολεμαίδα: Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστημονικούς κλάδους για τα 600 ευρώ με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης

3 Απριλίου 2020
10:58
Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών συνεπής στην κοινωνική και εκπαιδευτική της δράση, ενώπιον της πρωτοφανούς στα χρονικά πανδημίας που απειλεί ολόκληρο τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας επωμίζεται το μέρος της ευθύνης που της αντιστοιχεί και συμμετέχει στην κατάρτιση των 160.000 επιστημόνων. Κρίνουμε την κατάρτιση αυτή ως αναγκαία και επιτακτική προκειμένου ο επιστημονικός κορμός της χώρας να εφοδιαστεί με περισσότερες δεξιότητες, να εκσυγχρονιστεί και να ενταχθεί ευκολότερα στην νέα αγορά εργασίας που θα ανατείλει μετά την υγειονομική αυτή κρίση.

Έκαστος επιστήμονας θα λάβει 600 € για να καταρτισθεί σε προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης ενώ θα λάβει και το ανάλογο πιστοποιητικό. Καλούμε όλους τους ενδιαφερομένους επιστήμονες και τους Φυσικούς να γράψουν τα στοιχεία τους παρακάτω προκειμένου να τους ενημερώσουμε αναλυτικά και να τους καθοδηγήσουμε στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν προκειμένου να αποφύγουν άσκοπες ενέργειες και γραφειοκρατικές περιπέτειες Ενημερώστε και τους γνωστούς σας να εγγραφούν προκειμένου να ωφεληθούν και αυτοί.

Η δράση απευθύνεται σε 166.000 επιστήμονες που προέρχονται από τους εξής επιστημονικούς κλάδους:

  • Δικηγόροι
  • Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
  • Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγοι /Λογιστές
  • Εκπαιδευτικοί
  • Ερευνητές

Αρχή φόρμας

Όνομα:

Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο

Τη Φόρμα αυτή την αποστέλλετε συμπληρωμένη στο kozanieef@gmail.com

Τηλ επικοινωνίας: 6946792463

Η ΕΕΦ συλλέγει, με τη συγκατάθεσή σας, τα παραπάνω δεδομένα και θα σας ενημερώσει της ενέργειες της τηλεκαταρτισης και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων . Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τηρούμε και μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ΕΕΦ σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.