Πτολεμαΐδα: Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 72χρονη από το Καρυοχώρι – 3ος θάνατος στην Εορδαία

3 Απριλίου 2020
12:00
Κανένα σχόλιο

Δεν άντεξε η 72χρονη από το Καρυοχώρι, επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού, και σήμερα νωρίς το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Πρόκειται για τον 3ο θάνατο στην Εορδαία μετά από εκείνον του 51χρονου που κατέληξε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και του 79χρονου που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.