Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στις 7-4-2020

3 Απριλίου 2020
15:28
Κανένα σχόλιο

 

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στις 7-4-2020 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 12:00 μ. – και λήξης 14.00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1

Λήψη απόφασης για την μείωση κατά 40% του μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Βοΐου.

Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

2

Λήψη απόφασης για απαλλαγή Δημοτικών Τελών και Δημοτικού Φόρου (Δ.Τ. – Δ.Φ.) για τις επιχειρήσεις που έχει απαγορευτεί ή περιοριστεί προσωρινά η λειτουργία τους.

Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

3

Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Βοΐου έτους 2020.

Εισηγητής ο Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

4

1η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Βοΐου έτους 2020.

Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος.

5

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Βοΐου με το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, για την δημιουργία γραφείου για την παρακολούθηση του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

6

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου της κοινότητας Γαλατινής στην «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.»

7

Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 150.000,00€ από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος

8

Σύναψη συμφωνίας -πλαίσιο με την ΔΕΔΔΗΕ για τον φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων Δήμου με χρήση του Εναέριου Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος.

9

Έγκριση ετήσιου απολογισμού της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος

10

Υποβολή αιτήματος για την καθιέρωση της 4ης Νοεμβρίου ως ημέρα εορτασμού απελευθέρωσης του Δήμου Βοΐου από τον Τουρκικό ζυγό.

Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ

11

Υποβολή αιτήματος προς το Δασαρχείου Τσοτυλίου για την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Δασονομείου Τσοτυλίου, στον Δήμο Βοΐου.

Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

12

Έγκριση ή μη της αριθ. 15/2020 Απόφασης Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: «Υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (πίνακα στοχοθεσίας -ΟΠΔ) οικ. έτους 2020 σύμφωνα με την ΚΥΑ 3474/05-07-2018».

Εισηγητής ο κ. Γκουλιαμπέρης Μ. Πρόεδρος Δ.Σ. του Ν.Π.

13

Εκμίσθωση της πλατείας Κοινότητας Πενταλόφου.

Εισηγητής ο κ. Ώττας Β. Αντιδήμαρχος

14

Αιτήσεις.

Παρακαλούνται όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , να προβούν το συντομότερο δυνατό στην προώθηση απαντητικού email ή τηλεφωνικά (2468350210), με αναφορά της ψήφου τους για κάθε θέμα χωριστά μέχρι της 7.4.2020 και ώρα 14.00 π.μ.. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθούν απόντες. Στην περίπτωση αρνητικής ή λευκής ψήφου, παρακαλείστε για την αιτιολόγηση αυτής.

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Αλέξανδρος Ζιμπιλίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.