Ρεκόρ κατέγραψε μία μοδίστρα με τις δύο βοηθούς της στην Πτολεμαΐδα – Σε τρεις ημέρες έραψαν 850 Ιατρικές Μάσκες

3 Απριλίου 2020
16:06

Ρεκόρ κατέγραψε μία μοδίστρα με τις δύο βοηθούς της στην Πτολεμαΐδα αφού σε διάστημα τριών ημερών κατασκεύασαν 850 Ιατρικές Μάσκες, καθώς και 15 καπέλα για τους Υγειονομικούς στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, με παραλήπτες Ομάδες εργαζομένων που μάχονται στο μέτωπο κατά του Κορωνοϊού, εντός κι εκτός Δυτικής Μακεδονίας.

Στην διαδικτυακή πρόσκληση που απηύθυναν πριν από έξι ημέρες ζητώντας υφάσματα, ειδικότερα σεντόνια, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους της πρωτοβουλίας τους αυτής, ανταποκρίθηκαν υφασματέμποροι της πόλης ο Δήμος αλλά και μεμονωμένοι Πολίτες, κίνητρο για να «πάρουν φωτιά» οι ραπτικές μηχανές. Οι τρεις μοδίστρες προσηλωμένες στο στόχο τους έραβαν και γάζωναν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, ώστε να παραδώσουν έγκαιρα τις Ιατρικές Μάσκες τις οποίες προωθούσαν στο Νοσοκομείο, σε κοντινά στρατόπεδα, στην Αστυνομία, ακόμη και στον Έβρο. 250 Μάσκες διατέθηκαν στους κατοίκους της Πτολεμαΐδας, ενώ, σήμερα Παρασκευή θα κατασκευάσουν επί πλέον, ισάριθμες, μάσκες για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Αίτημα τους προς κάθε αρμόδιο φορέα να συνεχίσουν το έργο αυτό, προσβλέποντας στη στήριξη των συμπολιτών τους, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους, που καθημερινά σε επικίνδυνες συνθήκες, αγωνίζονται για τη δική μας Υγεία και Ασφάλεια.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.