kozan.gr: Κοζάνη: Έφτασαν οι πρώτες 15.000 μάσκες (χειρουργικού τύπου). Έκκληση, του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, Δημήτριου Δαϊρούση,  να μη σπεύσουν οι πολίτες, από σήμερα να προμηθευτούν αλλά να περιμένουν την 2η παρτίδα από την Τετάρτη καθώς αναμένονται κι άλλες 100.000 μάσκες ώστε να υπάρχει επάρκεια και για τον κόσμο.  Η τιμή της κάθε μάσκας θα είναι κάτω από 1,5 ευρώ. Πόσες μάσκες θα μπορεί να προμηθεύεται ο κάθε πολίτης. Όλες οι λεπτομέρειες στο kozan.gr (Ηχητικό)

6 Απριλίου 2020
13:26

 

Έφτασαν οι πρώτες 15.000 μάσκες (χειρουργικού τύπου). Έκκληση, του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, Δημήτριου Δαϊρούση,  να μη σπεύσουν οι πολίτες, από σήμερα να προμηθευτούν αλλά να περιμένουν την 2η παρτίδα από την Τετάρτη καθώς αναμένονται κι άλλες 100.000 μάσκες ώστε να υπάρχει επάρκεια και για τον κόσμο.  Η τιμή της κάθε μάσκας θα είναι κάτω από 1,5 ευρώ. Πόσες μάσκες θα μπορεί να προμηθεύεται ο κάθε πολίτης. Όλες οι λεπτομέρειες στο kozan.gr.

 

10 σχόλια

  • Δηλαδή;Θα κοστίζει 1.30;1.40;
    Μια μάσκα;Που θα έπρεπε να έχει 50 λεπτά;
    Ζήτω το κράτος δικαίου.
    Ρεεε ο κόσμος κλείστηκε μέσα….σας έκανε το χατήρι…δωρεάν να τις δώσετε.

  • Πριν την εμφάνιση του κορονιού αγόρασα 1 κουτι μάσκες χειρουργικές από κεντρικό κατάστημα με τιμή 2ευρω. Και τώρα μας λέτε κάτω από 1,5 ευρώ η μια : αν δεν είναι αισχροκέρδεια αυτό τότε ποια είναι η αισχροκέρδεια :

  • συμφωνα με τον κ.Δαιρουση κυκλοφορησαν μασκες χωρις προδιαγραφες κι εγω που αγορασα δλδ τετοιες μασκες εθεσα σε κινδυνο τον εαυτο μου και τους γυρω μου…εφοσον το γνωριζε ο κ.Δαιρουσης γιατι δεν μας ενημερωσε νωριτερα;Αυτοι που πουλησαν τις μασκες αυτες, επαγγελματιες υγειας και μη, δεν θα επρεπε να εχουν κυρωσεις;
    επισης τα φαρμακεια ενω πολλοι δεν φορουν μασκες γιατι βαζουν κοσμο μεσα στο φαρμακειο, χωρις να τηρουνται οι αποστασεις ασφαλειας; Για αλλα κι αλλα θιγονται οι κυριοι του Φαρμακευτικου Συλλογου…

  • Ο Συνεταιρισμος Φαρμακοποιων που εφοδιαζει τα μελη του ειναι Πιστοποιημενος με ISO . Προιοντα που δεν ειναι πιστοποιημενα δεν μπορει να τα διακινησει . Οι αυτοσχεδιες μασκες φτιαχτηκαν για να καλυψουν το κενο της ελλειψης , αλλα τις μετρησεις προστασιας δεν τις εκανε κανεις ουτε φορεας επισημος ουτε ιδιωτικο ερευνητικο εργαστηριο .Εξαλλου την Υγεια του την προστατευει ο καθενας ατομικα , μεχρι που θα χρειαστει την βοηθεια του ειδικου υγειονομικου .

  • Να μπει όμως όριο στην αγορά μασκών και όχι να αγοράζει ο καθένας όσες θέλει. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που τις έχουν ανάγκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.