Επιστολή αναγνώστριας στο kozan.gr: Ευχαριστώ γιατρούς και νοσηλευτές του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

6 Απριλίου 2020
19:44
Κανένα σχόλιο

 

Από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή του ο Κορωνοϊός στη χώρα μας ακούμε για τους ήρωες με τις πράσινες και μπλε μπλούζες. Θα ήθελα και γω να καταθέσω την εμπειρία μου και να μεταφέρω τις ευχαριστίες μου σε αυτούς τους Ανθρώπους που λέγονται γιατροί και νοσηλευτές. Ανέβασα και γω πυρετό και είχα κάποια από τα συμπτώματα της νόσου. Ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού μου γιατρού επισκέφθηκα το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Η εξυπηρέτηση μου ήταν άψογη, ευγενέστατοι όλοι με υπομονή, παρόλο το φόρτο εργασίας τους. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και κατόπιν οδηγιών τους επέστρεψα στο σπίτι περιμένοντας και γω το τεστ. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που είχαν βάρδια εκείνο το μεσημέρι και να τους ευχηθώ Καλό κουράγιο, Δύναμη και η Παναγία να τους κρατάει όρθιους!!! Το δικό μου τεστ Δόξα το Θεό βγήκε αρνητικό..κάποιων άλλων όμως όχι…Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συνανθρώπους μου περαστικά, Καλή έκβαση της κατάστασης του και Ναι!! Ας μείνουμε σπίτι για να κάνουμε πιο εύκολο το λειτούργημα των γιατρών και των νοσηλευτών!

Σας ευχαριστούμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.