kozan.gr: Δόθηκε, σήμερα Τρίτη 7/4, το πρώτο εξιτήριο, από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, σε ασθενή με κορωνοϊό – Πρόκειται για 87χρονη από την Δραγασιά Βοΐου που θεραπεύτηκε από τη νόσο

7 Απριλίου 2020
18:15

 

Δόθηκε, σήμερα Τρίτη 7/4, το πρώτο εξιτήριο, από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, σε ασθενή με κορωνοϊό. Πρόκειται για 87χρονη από την Δραγασιά Βοΐου (σύζυγος του 90χρονου και μητέρα του 64χρονου ιδιοκτήτη καφενείου στην Δαμασκηνιά, οι οποίοι, δυστυχώς, έχασαν την ζωή τους από κορωνοϊό), που νοσηλευόταν όλο το προηγούμενο διάστημα στο νοσοκομείο Κοζάνης και κατάφερε να θεραπευτεί από τον κορωνοϊό.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Χαίρομαι για τη γυναίκα που θεραπεύτηκε, αλλά λυπάμαι που έχασε 2 πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Να είναι γερή και ο Θεός να της δώσει κουράγιο να αντιμετωπίσει τις απώλειες των ανθρώπων της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.