Χαρδαλιάς: Μπλόκα σε διόδια, λιμάνια και αεροδρόμια – 300 ευρώ το πρόστιμο για όποιον μετακινείται άσκοπα

8 Απριλίου 2020
18:18

Από σήμερα στις 6 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά ελέγχους ενόψει της εξόδου του Πάσχα. Μπλόκα και έλεγχοι στα διόδια, στα αεροδρόμια, στους εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου και στα λιμάνια. Το πρόστιμο διπλασιάζεται και φτάνει στα 300 ευρώ.

Η μάχη συνεχίζεται τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και τόνισε πως ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας για τη μάχη για την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η ανάγκη να προστατεύσουμε την ύπαιθρο και τα χωριά και τα νησιά μας μας επιβάλλει να προχωρήσουμε σε νέες αποφάσεις. Έτσι εδώ και λίγα λεπτά και από τις 6 το απόγευμα σε όλα τα διόδια και σε όλους τους περιφερειακούς δρόμους θα υπάρχουν μπλόκα σε όλα τα ΙΧ σε 24ωρη βάση.

Παράλληλα το Λιμενικό θα κάνει ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς και σε όλα τα λιμάνια, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στα αεροδρόμια.

9 σχόλια

  • Πολύ σωστή απόφαση την ώρα που θέλουμε να αποφύγουμε την διασπορά του ιου δν μπορεί κάποιοι να τρέχουν σε χωριά κ νησιά για τις διακοπές τους.

  • Μεγαλυτερα προστιμα και φυλακη,γιατι μονο προστιμα τα πληρωνουν ειδικα οι εχοντες και κατεχοντες οπως πολλοι απο το νομο μας,που ειναι απο τους πλουσιοτερους στην Ελλαδα,συμφωνα με τα στοιχεια της Στατιστικης Υπηρεσιαε.

  • ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ. ΑΚΟΥ -300-€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.