Κορωνοϊος – Μεγαλομανία – Αντιεμβολιασμός (του Ευσταθίου Λαμπριανίδη)

8 Απριλίου 2020
20:44

1.Προσευχόμαστε για τις ψυχές όλων των θυμάτων του θανατηφόρου κορωνοϊού.

Αλήθεια, ποιος μπορεί να είναι ο πραγματικός αριθμός θανάτων εκ του κορωνοϊού παγκοσμίως; Καθημερινά τα ΜΜΕ αναφέρουν αριθμό θυμάτων σε ορισμένα κράτη. Μετά γίνεται αναφορά στις απώλειες παγκοσμίως. Δημοσιοποιείται πως ο ϊός έχει εξαπλωθεί σε περισσότερα από 200 κράτη της Γης. Ανακοινώνεται κάθε μέρα διαφορετικός, αυξημένος κάθε φορά, αριθμός θανάτων από τον εν λόγω ϊό παγκοσμίως. Ταυτοχρόνως γνωστοποιείται πως, ακόμη και σε κράτη με υψηλές υπηρεσίες δημόσιας υγείας και υγειονομικής περίθαλψης, υπάρχουν και άτομα που εκπνέουν στις οικίες τους με άγνωστη την αιτία θανάτου, που μπορεί να είναι ο κορωνοϊός.

Αλήθεια, τι γίνεται σε κράτη όπου οι δομές υγείας δεν είναι ούτε καν στοιχειώδεις; Πόσοι είναι σ΄ αυτά τα κράτη οι θάνατοι από τον εν λόγω ϊό ; Μπορούμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των απωλειών σε ανθρώπινες ζωές παγκοσμίως με ακρίβεια; Είναι στην πραγματικότητα ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού αυτός που ανακοινώνεται ή μεγαλύτερος ; Λόγω της εύλογης αδυναμίας καταγραφής τους, τα θύματα του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα θα είναι, πιθανότατα, πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται επισήμως.

2. Ένας ασήμαντος και αόρατος «ιίσκος», ο «κορωνοιϊσκος», ήλθε και συνέτριψε τη μεγαλαυχία του ανθρώπου, κατακρεούργησε την κομπορρημοσύνη και την αλαζονεία του, διέλυσε την οικονομική του παντοδυναμία. Τώρα ο ανθρωπίσκος, ισχνός, κυνηγημένος από ένα «ποταπό» μικρόβιο, καταϊδρωμένος, κατακόκκινος, αποκαμωμένος, εξουθενωμένος, ομιλεί πανικοβλημένος για παγκόσμιο πόλεμο και τρέχει να κρυφτεί, να απομονωθεί για να επιβιώσει. Υπάρχει μια ωραία αρχαιοελληνική ρήση : «Ζεύς γαρ μεγάλης γλώσσης κόμπους υπερεχθαίρει» (=Ο Θεός Δίας δε συμπαθεί και απεχθάνεται τις μεγαλοστομίες των αλαζόνων). Σοφοκλέους Αντιγόνη 128.

3. Πολύς λόγος γινόταν περί αντιεμβολιασμού προ εμφανίσεως κορωνοϊού. Οι θιασώτες του αντιεμβολιασμού, οι πολέμιοι π.χ. του εμβολίου κατά της γρίπης, συνεχίζουν να έχουν την ίδια προσέγγιση; Σε κάθε χειμερινή περίοδο χάνουν τη ζωή τους πολλοί πολίτες της χώρας μας. Άραγε θα υπάρξουν αντιεμβολιαστές που, όταν –πρώτα ο Θεός- παρασκευασθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, θα τρέξουν αμέσως να εμβολιασθούν αναζητώντας την προστασία του;

Είναι δικαιολογημένη η παγκόσμια ανησυχία για την άγνωστη, ύπουλη και υπόγεια δράση του κορωνοϊού. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι, κι αν ακόμη ο κορωνοϊός παρουσιάσει προσεχώς κάποια ύφεση, δεν αποκλείεται μετά το καλοκαίρι να επανεμφανιστεί. Οι αρμόδιοι θα πρέπει με την έναρξη της τρέχουσας χειμερινής περιόδου να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της γρίπης για όλο τον πληθυσμό της χώρας. Στο προσεχές φθινόπωρο και χειμώνα πιθανώς θα τρέξουν παράλληλα ο ϊός της γρίπης και ο κορωνοϊός. Για την γρίπη, με τον υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό θα υπάρξουν λιγότερα θύματα. Τον κορωνοϊό, με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχουν και συνεχώς θα αποκτούν οι ειδικοί επιστήμονες, ελπίζουμε πως θα τον αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Κοζάνη 8-4-2020

10 σχόλια

    • Βγήκε γιατρός στον alpha(απορώ πως έδωσαν τον λόγο σε κάποιον μη καταστροφολογο και μη υποκινουμενο) και είπε ότι οι θάνατοι σε όλη την Ευρώπη αυτή την περίοδο είναι σε φυσιολογικά πλαίσια όπως κάθε χρόνο, ακόμα και μειωμένοι σε κάποιες χώρες. Μόνο σε Ιταλία και Ισπανία είναι ΕΛΑΦΡΩΣ αυξημένοι. Κάθε χρόνο τόσοι άνθρωποι πέθαιναν, δε γίνεται κάτι διαφορετικό. Επίσης τόνισε, ότι πολλοί απ’ τους ανθρώπους που “0εθαινουν από κορονοιο” εχασαν τη ζωή τους λόγω της επιβάρυνσης της υγείας τους απ’ το άγχος και τον φόβο. Δείτε και την άλλη πλευρά, ας ανοίξουμε τα μάτια μας! Κάτι δεν πάει καλά, θα αποδειχθούν όλα κάποια στιγμή. Κάποια από τα μέτρα που παρθηκαν, δε θα φύγουν ποτέ. Η ζωή μας θα είναι γεμάτη περιορισμούς από εδώ και πέρα. Θα το δείτε.

      • Οι θάνατοι από την εποχική γρίπη στην Ιταλία είναι -30%!

        Κάποιοι θα πληρώσουν για την οικονομική καταστροφή που μας επέβαλλαν.

      • Ο γιατρός και ο κάθε ένας που αρέσκετε στις συνωμοσίες έχει παραποιήσει τους αριθμούς για να μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα που τον βολεύουν για να πει μια διαφορετική γνώμη, είναι ακριβώς ο ίδιος που εάν εμείς λέγαμε ότι είναι μια κοινή γρίπη θα έλεγε ότι ο κορονοοιος είναι η πλέον θανάσιμη ίωση. Επιστήμονας άνθρωπος δεν βλέπει τι γίνεται στην Ιταλία Την Ισπανία στη Νέα Υόρκη ?

    • Για σένα ανώνυμε που υπογράφεις με το όνομα “Μούκος” η κουλτούρα της ανοησίας και της αγραμματοσύνης οδηγεί στην αμφισβήτηση των επιστημώνων .
      Αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου ισοβίως καθώς δεν μπορεί να έχουν δικαίωμα ψήφου αυτοί που είναι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία με πράξεις,παραλήψεις,και παροτρύνσεις

      • ” Οι επιστήμονες που λες απειλούνται για να πούνε αυτά που λένε.”
        !!!!
        Θέλετε να καλύψετε την αμορφωσιά σας και επινοείτε τέτοιες ανοησίες ,απειλούνται δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για να σε τρομοκρατήσουν και να κερδίσουν τι τα μεγάλα συμφέροντα;Σε ένα διαλυμένο σύστημα κανείς δεν κερδίζει απλά νομίζετε ότι καταλαβαίνετε περισσότερα από τους άλλους ενώ έχετε τεράστια έλλειψη γνώσεων

    • Πολύ σωστός! Μας περνάνε για τρελούς εμάς που έχουμε αυτή την άποψη και δε μας δίνουν καν τον λόγο στα κανάλια. Είναι καλά δασκαλεμενοι όλοι τους. Φοβούνται να προβάλουν την αλήθεια,οτι δηλαδή μας έχουν αποχαυνωσει όλους και νομίζουμε ότι οι “ειδικοί” έχουν δίκιο. Αυτοί που τους απειλούν έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και θα καταφέρουν να μας ρίξουν στα γόνατα όλους τόσο εύπιστοι που είμαστε. Κανένα εμβόλιο σε κανέναν άνθρωπο. Δεν πιστεύω στα τσιπάκια που λένε κάποιοι, παρόλο που σέβομαι την άποψη τους, αλλά θεωρώ ότι το εμβόλιο θα είναι ένα υγρό χωρίς κανένα αποτέλεσμα έτσι για να πλουτισουν κάποιοι λίγο παραπάνω…

  • Μπορεί να ισχύει κι αυτό που λες αλλά και ποιος θα μας αποδείξει ότι αυτοί που πεθαίνουν στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Νέα Υόρκη πεθαίνουν από κορονοιο; Βρες μου μια ατρανταχτη απόδειξη και θα σταματήσω κι εγώ να λέω “συνωμοσιολογιες”. Καλά κάνεις κι ανησυχείς αλλά αυτές οι εικόνες που μας δείχνουν, υπάρχουν πάντα. Πάντοτε υπήρχαν γιατροί στις μεθ με στολές προστασίας και πάντοτε υπήρχαν τόσοι νεκροί. Βέβαια ποτέ δε μας έδειχναν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είχαν λόγο να μας τρομοκρατούν. Τώρα ξαφνικά τους έπιασε όλους ο πόνος για τους “υπεραριθμους” νεκρούς οι οποίοι όπως αναφέρουν κάποιοι γιατροί είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Αυτοί οι γιατροί δεν προβάλλονται όμως στην τηλεόραση γιατί είναι “επικίνδυνοι”…

    • με την ίδια λογική να βρεις μια ατράνταχτη απόδειξη ότι η γη δεν είναι επίπεδη και ότι οι φωτογραφίες που μας την δείχνουν στρογγυλή δεν είναι μοντάζ.Επίσης δεν έχω δει γαϊδούρι να μην πετάει άρα πετάει.Πρέπει να πάτε να παραιτηθείτε από το δικαίωμα ψήφου ,δεν μπορεί να έχετε γνώμη για το ποιος σας κυβερνάει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.