kozan.gr: Ο Θ. Καρυπίδης έκανε παρατήρηση στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Γ. Κιοσέ, διότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, αποκάλεσε FYROM τη Βόρεια Μακεδονία – “Συνειδητά την αποκαλώ FYROM”, του απάντησε ο Γ. Κιοσές (Βίντεο)-

9 Απριλίου 2020
22:17

 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, έκανε παρατήρηση στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Γ. Κιοσέ, διότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αποκάλεσε FYROM τη Βόρεια Μακεδονία. “Συνειδητά την αποκαλώ FYROM”, του απάντησε ο Γ. Κιοσές.

 

 

26 σχόλια

  • Καρυπιδη δεν ντρέπεσαι καθόλου ; Πιστεύεις οτι υπάρχουν αρκετοί αφελείς για να σε ψηφίσουν ; εσυ δεν πηγές με την ουρά στα σκέλια να παραδώσεις το ψήφισμα ; Για σένα δεν είπε δημόσια ο Κοτζιάς οτι οτι την υπογραφή ήσουν υπέρ και μετά την υπογραφή το παίζεις κατα ; Για να σε κατεβάσουν υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα έγινες φανατικός υπέρ της συμφωνίας. Που φυσάει ο άνεμος

  • Όταν τηρούν και οι γείτονες την συμφωνία, θα την τηρήσουμε και εμείς.
    Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός και Υπουργοί αναφέρονται ΑΚΟΜΗ με την ονομασία ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.
    Καρυπίδη, δεν είσαι βουλευτής του συριζα, που θα ελέγχεις τους πάντες. ΣΤΟΠ.

    ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΟΣΕ.

    • Κιοσέ η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που κάλυψε και σένα έγραφε Βόρεια Μακεδονία και μια χαρά τη δέχθηκες εκεί μόκο εδώ μαγκιές εκ του ασφαλούς άιντε Όλα για το φαίνεσθαι

  • Πρόκειται για μια συμφωνία που παρουσιάστηκε στον Ελληνικό λαό λίγες ώρες πριν την ψήφιση της στη βουλή και αφού είχαν αρχίσει οι διαρροές της στη γείτονα χώρα.
    Είναι μια συμφωνία στην οποία ο Κοτζιάς έδωσε 3 από τα τέσσερα που υποτίθεται διαπραγματεύτηκε. Έδωσε γλώσσα, όνομα χώρας και εθνικότητα ή όπως αλλιώς θέλουν να το λένε οι υποστηρικτές της συμφωνίας.Πηρε μόνο την αλλαγή Συντάγματος το οποίο μπορούν στο μέλλον να το αλλάξουν αφού μπουν στην ΕΕ.
    Καλό είναι να ερευνηθεί το πότε ακριβώς έγινε η συναλλαγή με Κουντουρά, Κουίκ, Παπαχριστόπουλο κλπ.
    Οι Δυτικομακεδονες και γενικά οι Μακεδόνες να ζητήσουν πιο ενεργό ρόλο από την εταιρεία Μακεδονικών σπουδών ή ακόμη να δημιουργηθεί δίκτυο διάδοσης της ιστορικής πραγματικότητας.

    • Πολύ σωστός Νίκο.
      Και όχι μόνο παρουσιάστηκε στον Ελληνικό λαό λίγες ώρες πριν την ψήφιση της στη βουλή και κυρώθηκε με νόμο βάση της παραγράφου 1 του άρθρου 28 του Συντάγματος, αλλά δεν εξηγήθηκε ποτέ (σε καμία προβλεπόμενη εισηγητική διαδικασία πριν την ψήφιση) ποιοι λόγοι υπαγόρευαν το σπουδαίο εθνικό συμφέρον της παραγράφου 3 του ιδίου άρθρου, με την πλειοψηφία της οποίας έχει τελικά ψηφιστεί.

  • Πιστός στη Γραμμή σύριζα…Εδώ καμαρωνε μπροστά στη συμφωνία, δεν θα την υπερασπιστεί;
    Μπράβο στον αντιπερειαρχη.

  • κ. Καρυπίδη αποδειχτήκατε ανιστόρητος και αφιλοσόφητος πολιτικός, ανίκανος να υπερασπιστείτε το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Σας κατέστησε ο Τσίπρας πολιτική γλάστρα, ανίκανος ο ίδιος να αντιληφθείτε τη βαρύτητα της Συμφωνίας των Πρεσπών !

  • Στο κυνήγι της υποψηφιότητας του για την βουλευτική καρέκλα πολλά θα κανει και ακομη περισσοτερα θα πει ο πρώην.

  • ΘΩΜΑΣ Δ.ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ. Οι έλληνες του Πόντου ή οι Μικρασιάτες κ.ά αποκαλούν πατρίδα τους τους τόπους που γεννήθηκαν οι παππούδες τους. Έχουμε διεθνείς συμφωνίες ότι αυτές οι Περιοχές ανήκουν σ άλλο Κράτος Κανονικά ο Ερτογάν πρέπει να τους κάνει παρατήρηση γιατί πλέον δεν είναι πατρίδα τους.Κύριε Καρυπίδη η επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψε Ελληνική Κυβέρνηση αφορά τις διακρατικές συμφωνίες Κρατών, ο απλός πολίτες ή ένα όργανο της Αυτοδιοίκησης το οποίο άλλωστε δεν εκπροσωπεί την Πολιτεία αλλά τον πολίτη της Περιοχής , εκφράζει αυτό που πιστεύει και είναι δίκαιο. Εσείς κρατήστε τα δικά σας πιστεύω που διαχρονικά κάποια στιγμή ως πολιτικός οφείλεις να μας τα αναφέρεις και να μας τα υπενθυμίσεις. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Κάνω έκκληση στους συμπολίτες μου οι τοποθετήσεις και οι επισημάνσεις αρεστές ή μη κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει ν είναι μ όνομα για να έχουν την αξία της Δημοκρατίας που πιστεύουμε και υπηρετούμε ο καθένας με τον τρόπο του.

  • Καρυπίδη, συμφωνία χωρίς δημοψήφισμα, με εκβιασμούς, εξαγορές, μεταγραφές βουλευτών δικών μας και Σκοπιανών, σε καμία περίπτωση δεν είναι επωφελής για τη χώρα μας. Το λέει η κοινή λογική. ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

  • Θα μπορούσε μια συνθήκη να δημιουργεί κανόνα Δικαίου που να ρυθμίζει τις σχέσεις δύο λαών, αν με δημοψηφίσματα την αποδεχθούν αβίαστα και οι δύο λαοί. Αλλά με δυο αποφάσεις κοινοβουλίων, προκλητικά και εξόφθαλμα «μαγειρεμένες» (με αντιπαροχές υπουργοποιήσεων, ομολογημένους χρηματισμούς και ωμή τρομοκρατία) δεν προσλαμβάνει το κουκλοθέατρο των Πρεσπών κύρος Διεθνούς Δικαίου.

    Oι πραγματικοὶ Ἕλληνες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ονομάσουν Μακεδόνες τους σλάβους.Η υπογραφὴ της ισχνής πλειοψηφίας 153 βουλευτών που με κατάχρηση εξουσίας πήγε κόντρα στην εκπεφρασμένη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού δεν μπορεί παρὰ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.