Kατέληξε, από κορωνοϊό, 60χρονη από την Πτολεμαΐδα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

12 Απριλίου 2020
12:31
Κανένα σχόλιο

Kατέληξε, από κορωνοϊό, 60χρονη από την Πτολεμαΐδα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στις 3 Απριλίου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, άλλοι δύο άνδρες κατέληξαν στην Αθήνα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 96. Πρόκειται για έναν 60χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από καρκίνο ενώ ο 61χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ήταν, κατά πληροφορίες, πρώην καπνιστής.

Πηγή: voria.gr & protothema.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.