Προβλήματα εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ (του Ρούλη Κοκελίδη)

13 Απριλίου 2020
09:52
Οι εργαζόμενοι των Σούπερ Μάρκετ έχουν προγραμματίσει την Τετάρτη 15 Απριλίου Πανελλαδική μέρα δράσης για τα προβλήματά τους. Επιβάλλεται να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, που έχουν βάλει πλάτη στους πολίτες  και τη στιγμή πού η κυβέρνηση της Ν. Δ   αξιοποιεί την κρίση ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει τον χάρτη εργασίας. Βασικός στόχος της δεξιάς είναι η αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και όταν τελειώσει η καραντίνα να δημιουργηθεί ένα νέο τοπίο υποβάθμισης της ποιότητας των εργασιακών σχέσεων. Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την κάλυψη άμεσα, όλων των κενών που υπάρχουν με πλήρες ωράριο, να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις  μερικής απασχόλησης σε θέσεις  πλήρους με 8ωρο, να γίνουν αορίστου όλες οι ορισμένου χρόνου συμβάσεις, να δοθεί τώρα το έκτακτο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Επιπλέον ζητάνε την αναβάθμιση των μέτρων ασφαλείας καραντίνας.

2 σχόλια

  • Πολύ σωστά. Τους έχουν ξεζουμισει τους εργαζόμενους. Βέβαια πρέπει να γίνουν αυτά που αναφέρονται. Επίσης, με ποια λογική άνοιξαν χθες Κυριακή τα σούπερ μάρκετ, ενώ όλη την εβδομάδα είναι ΣΥΝΈΧΕΙΑ ανοιχτά; Εδώ όμως έχουμε ευθύνη εμείς οι καταναλωτές. Κανείς δεν πρέπει να ψωνίζει την Κυριακή! Μόνο έτσι θα υπάρξει αποτέλεσμα.

  • ΟΧΙ ΨΩΝΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ Σ`ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.