Πτολεμαΐδα: Μοδίστρα με τα τρία παιδιά της κατασκευάζουν μάσκες

13 Απριλίου 2020
11:11

 

Οικογενειακή υπόθεση η Εθελοντική προσφορά για μία μοδίστρα από την Πτολεμαΐδα η οποία σε δύο πρωινά κατασκεύασε 85  Μάσκες τις οποίες και παρέδωσε στον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης». Η Ειρήνη Ξανθοπούλου ευαισθητοποιημένη απέναντι στην αδυναμία συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στην Αγορά μιας Μάσκας, επικοινώνησε με την διαδικτυακή Ομάδα «Γυναίκες της Πτολεμαΐδας» και έκανε γνωστή την επιθυμία της να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στο κοινωνικό σύνολο, κατασκευάζοντας Μάσκες, με την εν λόγω Ομάδα να την κατευθύνει στον «Καλό Σαμαρείτη» αφού ενωρίτερα είχε δεχθεί μήνυμα για βοήθεια. Τα υλικά προσέφερε υφασματέμπορος της πόλης, ενώ, πολύτιμοι βοηθοί στάθηκαν τα τρία παιδιά της, ενθουσιασμένα με την πρωτοβουλία της μητέρας τους. Η Ειρήνη Ξανθοπούλου δηλώνει πρόθυμη να ανταποκριθεί σε κάθε παρόμοια πρόσκληση Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.