Τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Εορδαίας

13 Απριλίου 2020
11:44

 


Στην τοποθέτηση καινούριων κάδων απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Εορδαίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν νέοι κάδοι σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Να σημειωθεί επίσης, ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η διαδικασία προμήθειας κι άλλων κάδων, εντός της φετινής χρονιάς, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε όλα τα σημεία αποκομιδής των απορριμμάτων. 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως οι καινούργιοι κάδοι όπως και οι ήδη υπάρχοντες, εντάσσονται στο πρόγραμμα πλύσης-απολύμανσης που ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα και το οποίο, με την σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Καθαριότητας υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, θα εντατικοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

2 σχόλια

  • Σε κοινότητες του Δήμου κύριε Πλακεντά συμβαίνει του γνωστού, του φίλου και του γείτονα ή ακόμα του εξαφανισμένου προέδρου….. νομίζω πως με τόσα παράπονα όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.