kozan.gr: Mητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος: “Ξέρετε τι πόνο έχουν οι κληρικοί που βλέπουν ότι είναι μόνοι τους μέσα στην εκκλησία; – Πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα κι οι εκκλησίες θα είναι πιο γεμάτες …και ξέρετε γιατί; Γιατί τώρα βλέπει ο κόσμος ότι χωρίς Θεό δεν πάει καλά ο κόσμος” (Bίντεο)

14 Απριλίου 2020
17:53

Για την περίοδο που διανύουμε, λόγω κορωνοϊου, το πως η πανδημία επηρεάζει την εκκλησία, για το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και για την επόμενη μέρα μίλησε, στον τηλεοπτικό σταθμό West, ο Mητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος.

Για τη μεταφορά του βίντεο στο youtube kozan.gr

9 σχόλια

    • Οπότε ας ξεσηκωθούμε ν΄ανοίξουν παράνομα οι εκκλησιές και να κάνει πάρτυ ο κορωνιός και ο Δρεπανηφόρος Οξαποδώ!

      • Οι εκκλησιες στην Βουλγαρια ειναι ανοιχτες δες τι εκανε ο κοριναιος.Στα βαλκανια εχουμε τους περισσοτερους νεκρους,γιατι συγκρινουν την Ελλαδα με την Ιταλια,Ισπανια,Αμερικη εμεις σε αυτες τις χωρες ηματε μια κομοπολη.Καλο Πασχα να εχουμε και καλη λευτερια.

  • ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΥΨΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ.ΚΡΙΜΑ.

  • Αν σας άφηναν να κάνετε του κεφαλιού σας θα είχαμε την τραγωδία που έχουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες η Αμερική και η Τουρκία ..!!!

    • Τι λες; με τι πληθυσμο κ τι ποικνοτητα κατοικησης μιλας; εξ αλλου στις εκκλησιες το 95% δεν παταει. Τζαμπα χτυπιεσαι. Δες Βουλγαρια,Σερβια,Ρουμανια,Πολωνια ειναι πολυ καλυτερα απο εδω κ μ ανοιχτες εκκλησιες. Οταν επρεπε να απαγορευσει εισοδο απο Κινα κ Ιταλια δεν πηρε μετρα. Τωρα φταιν οι εκκλησιες.

      • Τον Ιουλιο εαν γινουν ολες αυτες οι ζοφερες ανακοινωσης απο ΔΝΤ εσυ νομιζεις θα ασχολουμαστε με τον κοροναιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.