kozan.gr: Τι θα γίνει με τις μονάδες του ΑΗΣ Αμυνταίου και ΑΗΣ Καρδιάς, μετά τις 30 Απριλίου ή το αργότερο μέχρι 15 Μαΐου και πως αυτή η εξέλιξη θα δρομολογήσει μετακινήσεις προσωπικού προς άλλους ΑΗΣ – Δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη (Ηχητικό)

15 Απριλίου 2020
12:48

 

Τι θα γίνει με τις μονάδες του ΑΗΣ Αμυνταίου και ΑΗΣ Καρδιάς, μετά τις 30 Απριλίου ή το αργότερο μέχρι 15 Μαΐου και πως αυτή η εξέλιξη θα δρομολογήσει μετακινήσεις προσωπικού προς άλλους ΑΗΣ. Δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη.

10 σχόλια

    • Σίγουρα Μαγκιά είναι στην συριζαικη λογική να περνάς καλά στο δημόσιο χωρίς κόπο όταν κυβερνάς καλώς όταν χάνεις την εξουσία τότε να ανοίγεις το στοματάκι σου μπας και περάσουμε τις εξετάσεις για αναβάθμιση!!!

      • Η μαγκιά στη δεξιά λογική είναι να τρως το δημόσιο χρήμα με τους φίλους κ κουμπαρους, να χρεωκοπεις τη χώρα και μετά να το παίζεις σωτήρας, γιατί ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με χαζοπροβατα .

        • Τη χώρα φίλε δεν τη χρεοκώπησε η δεξιά λογική αλλα ο αριστερόστροφος παραλογισμός που επικράτησε στην μεταπολίτευση ακόμα κι αν κυβερνούσε η ΝΔ.Ψάξε να δείς ποια άλλη χώρα στην Ευρώπη έχει κκ στη βουλή της και ποια έκανε κυβέρνηση τα αριστερίστικα γκρουπούσκουλα. Καθόλου τυχαίο.

        • Η μαγκιά στους Έλληνες είναι να μην ασχολούνται με αριστερές και δεξιές όπως εσείς οι δύο αλλά να υποστηρίζουν αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα απ’ όποιον χώρο κι αν προέρχονται. Αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια στις μέρες μας…

        • Οταν λες “Αναστασία” ότι “έχεις να κάνεις με χαζοπροβατα” να φανταστώ εννοείς τους αναρχοσυριζαιους προδότες και εθνομηδενιστες, τους μεγαλύτερους φασίστες που έχει βγάλει αυτός ο τόπος.

          • Πόσο μίσος τα λόγια σου, προδότες, εθνομηδενιστες… Είσαι και αντιφασίστας δήθεν

  • ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΡΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.