Με μήνυμά του απευθύνεται στους πολίτες ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας: «Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας» (Βίντεο)

15 Απριλίου 2020
10:23

Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο.

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και όλα όσα θεωρούσαμε αμετάβλητα.

Όλοι βιώνουμε μια άλλη καθημερινότητα.

Κληθήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τη διαδικασία με την οποία εργαζόμαστε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, την κοινωνική μας αλληλεπίδραση, προκειμένου να προστατεύσουμε το μέγιστο αγαθό, την υγεία και να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

Διανύουμε έναν δρόμο, ο οποίος πολλές φορές φαντάζει μακρύς και ίσως να είναι. Όμως πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την κρίση και αυτό θα το πετύχουμε μένοντας σπίτι. Περιορίζουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας και ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων.

Οι μέρες του Πάσχα έφτασαν και όλοι θα θέλαμε να τις περάσουμε όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, με τις οικογένειες κοντά και τους φίλους δίπλα μας. Φέτος το Πάσχα σίγουρα θα είναι διαφορετικό, καθώς θα είμαστε περιορισμένοι στα σπίτια μας και πολλοί άνθρωποι θα είναι μόνοι.

Όμως ο στόχος είναι ένας, να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ώστε να εξασφαλίσουμε πολλές οικογενειακές και κοινωνικές στιγμές στα επόμενα χρόνια.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.

Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Καλή δύναμη σε όλους.».

Το βίντεο με το μήνυμα του Λάζαρου Μαλούτα

9 σχόλια

  • Εάν είσαι στο πλευρό μας δήμαρχε τότε θα πρέπει να έχεις δρομολογήσει τα νέο νοσοκομείο και θα έχεις βρει λύση για την τηλεθέρμανση και δεν θα τα αφήσεις στην τύχη τους

  • Εαν είσαι στο πλευρό μας Δήμαρχε θα πρέπει να απαιτήσεις από τη ΔΕΥΑΚ να κάνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για την εξόφληση λογαριασμών. Να μειωθούν τα Δημοτικά τέλη για τις επιχειρήσεις. Έτσι είναι στο πλευρό μας ο Δήμαρχος. Λέγεται και μπαίνω στα παπούτσια του άλλου. Χάσαμε τις δουλειές μας και πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

  • ΟΛΗ Η 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟ
    ΣΚΟΤΩΘΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΜΕ
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΒΛΑΒΗ
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

    • Για οποιαδήποτε βλάβη μπορείτε να καλείτε στη Γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 2461034000. Για τη συγκεκριμένη οδό που αναφέρεστε δεν υπάρχει αίτημα για αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού της οδού.

  • Καθαριότητα και απολύμανση στα χωριά που είναι μέσα στην βρωμιά όλα.Τα βυτία κρατείστε τα μέσα να μην πάθουν τίποτα που έπρεπε να πλένουν έστω μια φορά την εβδομάδα όλους τους χώρους των χωριών.Δες λίγο και τον κ.Πλακεντα τι κάνει.
    Για τα χόρτα θα τα ακούσεις στο επόμενο μήνυμα που θα βγάλεις

  • Νοσοκομείο, δημοτικά τέλη, δρόμοι, αδέσποτα,τηλεθέρμανση. Αυτά να δεις δήμαρχε και να είσαι σίγουρος ότι μας βοηθάς πάρα πολύ
    Για την καθαριότητα έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.