Συμβολικές κινητοποιήσεις πραγματοποίησε σήμερα Τέταρτη 15/4 το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Κοζάνης σε μεγάλες αλυσίδες supermarket της πόλης

15 Απριλίου 2020
14:00

Συμβολικές κινητοποιήσεις πραγματοποίησε σήμερα Τέταρτη 15 Απρίλη το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Κοζάνης, με τη συμπαράσταση και άλλων συνδικάτων και συλλόγων της περιοχής (Συνδικάτο Οικοδόμων, Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης), σε μεγάλες αλυσίδες supermarket της πόλης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας να
οριστεί η σημερινή ημέρα ως μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων supermarket, με σύνθημα «στην πανδημία δεν μένουμε εκτεθειμένοι! Διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας!».
Τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκαν παρεμβάσεις και περιοδείες στα μεγάλα s/m της πόλης, από τα μέλη των ΔΣ των σωματείων, όπου συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες των εργαζόμενων, για τα ελλιπή μέτρα προστασίας που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τις εξαντλητικές συνθήκες εργασίας που επικρατούν αυτή την περίοδο.
Τα ταξικά σωματεία δηλώνουν πως όπως και χθες, έτσι και σήμερα, έτσι και τις επόμενες μέρες θα είναι δίπλα στις δίκαιες διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων στα s/m, θα συνεχίσουν να υψώνουν τη φωνή διεκδίκησης και αλληλεγγύης, ώστε να μη μένει κανείς μόνος του, κανείς εκτεθειμένος στην πανδημία.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.