kozan.gr: Bίντεο: Ν. Χαρδαλιάς: “Αναστέλλεται, για 10 μέρες, η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαίδας, λόγω της μη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων” (Βίντεο)

15 Απριλίου 2020
18:23

 

Αναστέλλεται, για 10 μέρες, η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαίδας λόγω της μη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων.

13 σχόλια

  • Όταν σε μια τεράστια έκταση πάνε και παστονοντε ο ένας δίπλα στον άλλον αυτές είναι οι συνέπειες. κρίμα.

  • Πέρασα με το αμάξι σήμερα από εκεί για υπηρεσιακούς λόγους και γινόντανε το σώσε!!! λες και δεν είμαστε σε υγειονομική κρίση!!!! Λουκέτο ρε αν δεν βάζουμε μυαλό!!

    • Λουκέτο. Συμφωνώ. Στο σπίτι σου για να μην ξαναβγείς έξω αν φοβάσαι τοσο πολύ να μην κολλήσεις. Όσοι δε φοβούνται, καλά κάνουν και βγαίνουν, δε θα κάτσουν να πεθάνουν απ’ τον εγκλεισμό και τα ψυχολογικά.

  • Η χαρά των δεξιών αυτόν το καιρό βγάλτε από μέσα σας αυτό που κάνετε τόσα χρόνια…ξέρετε εσεις με την κουκούλα..την Κυριακή οι σούβλες ετοιμάζονται!χαρδαλουκα

    • Η χαρά των αριστερών είναι αυτή την περίοδο. Μας την είχαν στημένη για να βγάλουν την κακία τους. Ζορίζονται που η δεξιά κυβέρνηση πράττει έργα για την πατρίδα σε αντίθεση με τους προδότες συριζαιους. Αντε στην τρύπα σου πάλι αριστερέ ανθέλληνα.

      • Που να είχαμε και κυβέρνηση Συριζα τι θα γινότανε:
        Ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε ότι τα κοιμητήρια συγκαταλέγονται στους τόπους λατρείας, οπότε παραμένουν κλειστά. ……….
        Oι τόποι λατρείας σε έσχατη περιφρόνηση. Ούτε σε επίπεδο Super market!
        Ουδέποτε και από κανένα δεν πολεμήθηκε ανηλεώς το πλήρωμα των πιστών.

    • Εσένα θα κλείσουμε μέσα στο σπίτι για να μην ξαναβγείς μέχρι να τελειώσει η “κρίση”… Μην κολλήσεις και τίποτα, πού θα βρούμε καλύτερο προδότη;

  • Τελικά σε μία οργανωμένη κοινωνία υπάρχουν θετικά και ευτυχώς και λίγα αρνητικά που βγάζουν κόμπλεξ, αλά να ξέρουμε ότι οι αναγνώστες έχουμε νου και γνώση και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας.
    Καλή Ανάσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.