kozan.gr: Κοζάνη: Ο πρωτότυπος τρόπος συμπολίτη μας, να στείλει το μήνυμα “Μένουμε σπίτι” από το μπαλκόνι του (Φωτογραφία)

15 Απριλίου 2020
23:30

 

Ο πρωτότυπος τρόπος συμπολίτη μας, από την Κοζάνη, να στείλει το μήνυμα “Μένουμε σπίτι” από το μπαλκόνι του.

 

 

10 σχόλια

  • Αν και δεν σε έχω γείτονα, γτ αν σε είχα θα το είχα δει…Θέλω να σου πω Σ ευχαριστώ! Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες …οπότε Σ ευχαριστώ πολύ που με προσέχεις!

    • Να είσαι πάντα καλά!!Και να ξέρεις πως όλοι κατά βάθος ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες τελικά! Πάντα υγεία και ευτυχία!

      • Καλά αυτό το “για σένα” το έχουμε ακούσει άπειρες φορές. Όλοι την πάρτη τους κοιτάνε. Κλείνονται μέσα επειδή έχουν τρομοκρατηθει, όχι για να μην κολλήσουν τους άλλους. Αν υπήρχε τόσος αλτρουισμος, δε θα υπήρχε και κανένας φτωχός στον κόσμο.

  • Οι ευπαθείς ομάδες σπίτι κι οι άλλοι για δουλειά!
    Καταστρεφόμαστε!
    Αν αργήσουμε κι άλλο να βγούμε, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο!
    Και σε μια οικονομική καταστροφή δεν γλιτώνουν ούτε τα νοσοκομεία, με ότι συνεπάγεται αυτό για ευπαθείς κι μη ομάδες…

    • Πολύ σωστά! Κι όσο πιο πολύ μένουμε σπίτι, καταστεεφομαστε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά και σωματικά. Πιο πολλά προβλήματα θα έχουμε αν μένουμε συνεχώς μέσα και για πολύ καιρό πάρα αν βγαίνουμε έξω.

  • Όσοι φοβούνται, να κλειδωθουν μέσα και να βγουν του χρόνου(γιατί τότε θα ληξουν οι περιορισμοί…καποιοι απ’ αυτούς γιατί κάποιοι άλλοι θα μείνουν για πάντα… περιμένετε και θα δείτε). Όσοι δε φοβούνται, να βγουν έξω, να κάνουν τη βόλτα τους, να πάνε για τρέξιμο, να επικοινωνήσουν με φίλους και γνωστούς. Και να δούμε στο τέλος ποιοι θα έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας. Εγώ στοιχηματίζω οι πρώτοι…

  • Ευπαθείς είναι μόνο οι παππούδες και οι γιαγιάδες άνω των 80 και για όσους νέους μας είπαν ότι πέθαναν “από κορονοϊό”, ήταν άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας και δεν είχαν κάνει ποτέ εξετάσεις ή απλά πέθαναν από κάτι άλλο και μας τους βάφτισαν “νεκρούς από κορονοϊό”. Μην πιστεύετε αυτά που σας λένε κάποιοι που παρουσιάζονται ως “ειδικοί”. Εξάλλου οι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας, και κάτι από κάτι αθώο να νοσησουν, πάλι μπορεί να χάσουν τη ζωή τους. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι συμφωνείτε μαζί μου αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτείτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.