Μποδοσάκειο: Aπoσωληνώθηκαν δύο ασθενείς ηλικίας 73 και 76 που νοσηλεύονταν με covid-19 από 17-3-2020 και 18-3-2020 αντίστοιχα στη ΜΕΘ και θα μεταφερθούν στο Παθολογικό τμήμα για περαιτέρω ανάρρωση

16 Απριλίου 2020
10:04

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επιστημονικό προσωπικό, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας, γιατί σήμερα 16-4-2020 απόσωληνώθηκαν δύο ασθενείς ηλικίας 73 και 76 που νοσηλεύονταν με covid-19 από 17-3-2020 και 18-3-2020 αντίστοιχα στη ΜΕΘ και θα μεταφερθούν στο Παθολογικό τμήμα για περαιτέρω ανάρρωση.

Η χαρά η αισιοδοξία μας αλλά και η ελπίδα μας ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές κατά του ιού covid-19 ενδυναμώνεται και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε τις παροχές υγείας προς τους συνανθρώπους μας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό και το καλό κοινό.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.