kozan.gr: A. Σιδηράς για την κατάσταση, με τον κορωνοϊό, στην Κοζάνη: “Η εικόνα είναι αρκετά αισιόδοξη από πλευράς αριθμού περιστατικών. Ναι μεν έχουμε κάποια κρούσματα που θετικοποιούνται όμως αυτός ο αριθμός είναι πολύ χαμηλότερος με αυτό που είχαμε πριν 10-15 μέρες” (Βίντεο)

16 Απριλίου 2020
17:08

 

“Η εικόνα είναι αρκετά αισιόδοξη από πλευράς αριθμού περιστατικών. Ναι μεν έχουμε κάποια κρούσματα που θετικοποιούνται όμως αυτός ο αριθμός είναι πολύ χαμηλότερος με αυτό που είχαμε πριν 10-15 μέρες”, ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο West Channel, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης σε θέματα υγείας Α. Σιδηράς.

 

16 σχόλια

  • Γιατρέ από τις χειρότερες περιοχές της Πατρίδας μας είμαστε , μην σας πω η χειρότερη.. Τα κρούσματα πάρα πολλά , σε σχέση με τις άλλες περιοχές της Πατρίδας μας πάλι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    • ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ,21 ΣΤΟΥΣ 103.

      • Γιατί; Πολλοί είναι αυτοί οι θάνατοι; Πριν πόσοι πέθαιναν; Αναρωτήθηκατε ποτέ; Λες και τώρα “λόγω κορονοιου” άρχισαν να πεθαίνουν οι άνθρωποι. Δεν πέθαιναν πιο πριν. Ξυπνάτε μωρεεε

  • Στην Κοζάνη δεν πάμε καλά, μάλλον διαφέρουμε από τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Πρέπει κάτι να γίνει όσο είναι ακόμα νωρίς…οι αρμόδιοι πρέπει να ενεργήσουν άμεσα.

    • Αφου οι περισσοτεροι κοβουμε βολτες στα σουπερ μαρκετ και στις τραπεζες χωρις ιδιαιτερο και σοβαρο λογο.πχ.να παρω λεει δημητριακα λες και τα ηξερες και προχθες.Ντου αρα λυκους.Τραχανιαη, καλα λενε οι Κοζανιτες!!!

      • Σωστά. Ας κλειδωθουμε μέσα και να βγούμε του χρόνου απ’το σπίτι. Να δούμε σε ποια περίπτωση θα θρηνησουμε περισσότερους νεκρούς. Πιστεύεις ότι θα μας αποφυλακισουν νωρίτερα απ’ το 2021;Αχχχ κούνια που μας κούναγε…

  • Γιατρέ μπράβο σου για την προσπάθειά σου αυτόν τον καιρό. Αλωνισες πραγματικά όλα τα χωριά του Δήμου μας. Είσαι παρών σε όλες τις περιοχές. Εύγε σε σένα κι άι στην Δημοτική Αρχή !!!!!!!

  • Μαζί με την Καστοριά Είμαστε στη χειρότερη θέση γιατί κανένας από τους αρμόδιους- υπεύθυνους α δεν αντιμετώπισαν με ειλικρίνεια και θαρος την αιτία που νοσησαμε σαν περιοχή ..! Ούτε τώρα τολμούν να πουν Την αλήθεια που δεν είναι άλλη από την έλευση των 300 περίπου γουναράδων από την διακοπείσα έκθεση του Μιλανου … Γιατί .!!!

      • Και οσοι επεστρεψαν απο το εξωτερικο που δυστυχως ηταν πολλοι, κι αυτο γιατι η Καστορια και η Κοζανη εχουν πολλα χρηματα και σπουδαζουν η κανουν εκδρομες στο εξωτερικο, παντα σε συγκριση με ιδιες Π.Ε πληθυσμιακα.

    • Φτάνει με τους γουναραδες πια! Έλεος! Τους έχετε στιγματίσει όσο δεν πάει. Μαχαίρωσαν κανέναν; Πυροβόλησαν κανέναν; Έκλεψαν κανέναν; Τι κακό έκαναν; Λες και είναι δολοφόνοι, λες και το έκαναν επίτηδες…

  • το θέμα είναι ότι ο κόσμος βγαίνει παρεουλα στην Κοζάνη.

    Πολύ κακό.

    Μετά θα φταίει κάποιος άλλος για αυτό που θα γίνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.