Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, για την σημαντική δωρεά 1 εκ.ευρώ για αγορά Ιατρικού εξοπλισμού ,από το «Πράσινο Ταμείο» στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, τον Κ. Χατζηδάκη, Σ.Σταθόπουλο και τον Σ.Παπασωτηρίου”

16 Απριλίου 2020
19:51

 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, για την σημαντική δωρεά 1 εκ.ευρώ για αγορά Ιατρικού εξοπλισμού ,απο το «Πράσινο Ταμείο» στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαιδας , τους αγαπητούς φίλους , τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και τον πρόεδρο Στάθη Σταθόπουλο, κυρίως όμως τον Δκτη του Νοσοκομείου, φίλο Σταύρο Παπασωτηρίου και τα μέλη του Δ.Σ για την πολύ χρήσιμη συνεισφορά τους ! Η παροχή Υγειας στην περιοχή μας θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται και στα δυο Νοσοκομεία μας, Μποδοσακειο και Μαμάτσειο ! Βέβαια για μια ακόμη φορά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Ιατρούς μας το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την στήριξη προς στους ασθενείς συμπολίτες μας !!! #μενουμεσπιτι

21 σχόλια

  • Αντί να λέτε ο ένας τον άλλον συγχαρητήρια Παπαδόπουλε και εσύ Χατζηδάκη, έπρεπε να ντρέπεστε για την άνιση και εμετική αντιμετώπιση των νοσοκομείων μας
    O λιγνίτης δεν είναι υπόθεση της Πτολεμαΐδας μόνο, αλλά και
    της Φλώρινας και το Αμυνταίου και της Κοζάνης .

    • Ενώ ποιος ήρθε πρώτος???? Δηλαδή εσύ ανώνυμε ως πολίτης χειροκροτείς το Βουλευτή που έβγαλε πρώτος ανακοίνωση στο fb. Χωρίς να ξέρει καν τίποτα και σίγουρα χωρίς να έχει κάνει τίποτα.. Φίλε ανώνυμε έχεις ENA “θετικό” στοιχείο δεν περιμένεις τίποτα από τους συγκεκριμένους βουλευτές οπότε θεωρείς σημαντικό γι αυτούς και για εσένα το ποιος έγραψε πρώτος την ανάρτηση στο fb.

  • Με πόσο υποτιμητικό για τη νοημοσύνη τους τρόπο απευθύνεσαι σ’ αυτούς που σε ψήφισαν ή σ’ αυτούς που σκέφτονται να σε ψηφίσουν!
    Ευτυχώς δεν ανήκω ούτε στους μεν ούτε στους δε.

    • Δεν πάει έτσι , με τη δική σου λογική ανώνυμε θα πει κάποιος 15.000.000 εκατομμύρια στο Μαμάτσειο για επέκταση ο στο Μποδοσάκειο. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ενέργειες των φορέων λειτουργεί..

  • Χάσον τα ευχαριστίας Μουχαήλ, μη μενς οπίς…τα ευχαριστίας επαγιατέφταν !! Πήστε δουλείαν !!!!

    Άλλος εφτάει άλλος κορδώνεται…

    • ποιος εφτάει?? Νέπε.. Ο Διοικητής και ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου επείκαν , επορεί να εβοήθεσεν ο Δήμαρχον τη πόλης.. Οι Βουλευτέ “επέμναν σο σπίτ’..

  • Απο τα κρατικά ταμεία, απο την τσέπη σας θα δώσετε τίποτα; οι συριζαίοι απο την τσέπη τους έδωσαν στο νοσοκομείο Καστοριάς, άντε μόνο φωτογραφίες με τα δικά μας λεφτά

    • Σιγά μωρέ στην πρώτη γραμμή. Γιατί; Πόλεμο εχουμε ή πείνα ή αρρώστιες; Μια γρίπη σαν όλες τις άλλες είναι που μας την πασάρουν ως θανατηφόρα για να μας καταστρέψουν οικονομικά. Ακόμα δεν το έχετε καταλάβει μερικοί;

  • Για να ξεπουλήσουν την ΔΕΗ έλεγαν ότι δεν έχει λεφτά για να αλλάξει μια κολώνα… Τώρα χαριζον εκατομμύρια και οι εμμετικες φωτογραφίες πάνε συννεφο… Κουραστηκαμε φτάνει φτάνει πια…

  • Ο πληθυσμός της περιοχής Κοζάνης είναι πάνω από 100.000και της Πτολεμαΐδας 30.000 και αν προσθέσουμε και τα Γρεβενά Καστοριά πάμε στις 150.000 τα στοιχεία αυτά τα γνωρίζουν οι επαΐοντες στην Πτολεμαΐδα και 1 δις να τους δώσεις πάλι παράπονα θα έχουν ..

    Καλη ανασταση

  • Το ρεπορτάζ των δυο τοπικών βουλευτών συνεχίζεται. Πραγματικά πρόκειται για ρεπορτάζ. Κρίμα. Κλείνουμε σχεδόν έναν χρόνο και κάτι ουσιαστικό δεν άκουσα. Μόνο ευχαριστώ προς τρίτους. Να οικοιοποιήθούν κάθε προσπάθεια τρίτου. Ιδέες και όραμα για την περιοχή αυτών που κάνουν το ρεπορτάζ υπήρχε πριν την εκλογή τους; Συμπεραίνω ότι είναι με ένα κινητό και ψάχνουν νεα για να τα βγάλουν πρώτοι. Ξέρουν που θέλουν να παν την περιοχή; Αυτά για αυτοστοχασμό του καθενός… Καλή Ανάσταση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.