Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Είναι μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα Αιμορροφιλικών στο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» Nοσοκομείο Κοζάνης”

17 Απριλίου 2020
11:24

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας ας αναλογιστούμε για ακόμη μια φορά την ευθύνη που έχουμε τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και απέναντι στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Είναι μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα Αιμορροφιλικών στο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ , για να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σε συμπολίτες μας. Πιστεύω άμεσα με την συνεργασία του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικιλια και της Διοικησης του νοσοκομείου μας, θα είναι εφικτό να γίνει ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

14 σχόλια

  • K.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΘ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ Μ.Ο ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΣΤΗ Δ.Μ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙ.

  • Συμφωνώ!!! Άντε χρησιμοποίησε την δύναμη σου και καντω. Όχι μόνο λόγια και διαπιστώσεις… δουλειά και έργα. Ουσιαστική δουλειά θέλουμε.

  • Οταν πριν χρονια ησουν βουλευτης, δεν ηταν τοτε παγκοσμις ημερα αιμορροφιλιας;; Το ξερεις οτι το Μαματσειο δεν ειχε αιματολογο;; Φτανει το δουλεμα Μιχαλη… Παρτε καμια αποφαση σοβαρη και αφηστε τα δελτια τυπου… Κοροιδευετε τον κοσμο και εχουμε αρχισει ηδη να πειναμε..

  • ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΙ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ -ΤΑ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ 300 ΣΕ 200.ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ 100 ΕΠΙ 7 ΧΙΛ …ΚΑΙ ΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩ.

  • Τις ελλείψεις του νομου τις γνωρίζουμε καλά κ τις ζούμε .Υποτίθεται πως αυτοί που σε ψήφισαν εναπόθεσαν ελπίδες πάνω σου για να απαιτήσεις έργα για τον νομο.Φτανει ο πρόλογος….περνα στο κ.μερος…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.