kozan.gr: Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης για τη ΜΕΘ στο Μαμάτσειο: “Προγραμματίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα η ΜΕΘ να λειτουργήσει” – Ποιες ενέργειες έχουν γίνει σήμερα και ποιες είναι οι δυσκολίες (Βίντεο)

22 Απριλίου 2020
19:47

Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης για τη ΜΕΘ στο Μαμάτσειο: “Προγραμματίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα η ΜΕΘ να λειτουργήσει”. Ποιες ενέργειες έχουν γίνει σήμερα και ποιες είναι οι δυσκολίες. Τι είπε στο West Channel.

 

12 σχόλια

  • Τόσες χιλιάδες κόσμος στην Δυτική Μακεδονία χωρίς ΜΕΘ και οι πολιτικοί που διοίκησαν ως τώρα τον τόπο τολμούν να μιλάνε…
    Αίσχος!!!

    • 26 νεκροί στη Δυτική Μακεδονία,20% των ανθρώπων που έχουν “φύγει” από κορονοοιο στην Περιφέρεια που κατοικούν το 2,5% των κατοίκων της Πατρίδας μας.Επίσης από τους 200 εργαζόμενους που έχουν νοσήσει στα νοσοκομεία το 20% είναι στη Δυτική Μακεδονία.Εσείς εξαφανισμένος τόσο καιρό και εμφανιστήκατε τηλεοπτικά σήμερα???????

      • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σημανδρακο που ενεργοποίησε την ΜΕΘ στο Μαματσειο και χτίζει το νέο Νοσοκομείο!

  • Δηλαδή καμία δέσμευση οτι θα λειτουργήσει η ΜΕΘ. Θα κάνουνε οτι μπορούν (;) και νίπτουν τας χείρας τους

  • Ντρεπομαι που τοσα χρονια χειροκροτουσα τους πολιτικους μας στην Κοζανη και τους αυτοδιοικητικους και τους διοικητες του νοσοκομειου που οταν ο ουρανος εριχνε αφθονο χρημα δε φροντισαν για ΜΕΘ. Επισης απο τον πορο δε διεθεσαν χρηματα για ΜΕΘ.Τωρα καταλαβα πολλα ο……βλακας, γιατι δεν ηθελαν αναβαθμιση του νοσομομειου στην ΚΟΖΑΝΗ.Ουτε ΜΕΘ, ουτε νεες κλινικες,οχι κλινες.Φτυνω τον εαυτομου για την καταντια στην οποια συνεβαλα με την ψηφο μου.

  • Κασαπδιη, οτι εκανες με το μηχανημα για το τεστ του ιου πρωτοτυπια για την Ελλαδα και σε συντομο χρονικο διστημα, κανετο και με τη ΜΕΘ , για να σωθουν ζωες.”Μην επηρεαζεσαι, απο πολιτικους και συμφεροντα..Το δικο σου συμφερον ειναι ενα και μοναδικo:Η αγαπη του λαου.

    • Κύριε Μπογιατζίδη γιτροί υπάρχουν και τους μετακινείς στη Μ.Ε.Θ της Πτολεμαϊδας,φέρε τους λοιπόν πίσω.Επί των ημερών σου ως Διοπικητής είχες πάλι 3 μόνιμους γιατρούς και πάλι δεν την άνοιξες λέγονταςότι δεν υπήρχε κανείς ενδιαφερόμενοσ

  • Ο Λαός της Κοζάνης θα πρέπει να ψηφίσει αποκλειστικά με γνώμονα το κοινωνικό σύνολο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη άμεση ανάγκη από ένα νέο νοσοκομείο στην πόλη μας . Σχεδόν όλες οι πρωτεύουσες περιφέρειας έχουν σύγχρονο νοσοκομείο . Ντροπή σε όλους όσους πέρασαν από την διοίκηση της πόλης , δημάρχους και βουλευτές . Εδώ ακριβώς φαίνεται η τεράστια ανεπάρκεια του Κασαπίδη 16 χρόνια βουλευτή . Τέσσερις τετραετίες και έχουμε άθροισμα 0+0+0+0= 0 . Πόσα δις θα δώσει για να κάνει την σήραγγα στην Καστοριά ? Θα μπορούσε με αυτά τα χρήματα να κάνει το καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα ?

    • Ο Λαός της Κοζάνης ποτέ δεν ψήφιζε με γνώμονα το κοινωνικό σύνολο. Αν ψήφιζε δεν θα έβγαζε δήμαρχο τον Κουκουλόπουλο επί 20 συνεχόμενα έτη, περιφερειάρχη τον Κασαπίδη πέρυσι και βουλευτές αυτά τα καμάρια που έχουμε σήμερα και στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους, αδιαφορώντας για τους συντοπίτες και για τον τόπο που ζουν!

    • Με τα 25 δις ευρώ που θα στοιχίσει η σήραγγα Κλεισούρας σίγουρα θα έκανε το μεγαλύτερο νοσοκομείο του πλανήτη, φυσικά στην Κοζάνη και αποκλειστικά για τους Κοζανίτες. Αυτή είναι η Κοζανίτικη νοοτροπία. Λίγο ντροπή μπρεε. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που κατοικούν εκτός Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.