Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη Συντονιστική Επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ)

22 Απριλίου 2020
19:17

 

Τηλεδιάσκεψη για τη μεθοδική προετοιμασία ενός πολυδιάστατου Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία στρατηγικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων για την αναγέννηση των τοπικών οικονομιών καθώς και την εξασφάλιση αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22/4.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων κ. Θωμά Γεράσιμου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Μουσουρούλης Κωνσταντίνος, κ. Τριαντόπουλους Χρήστος, κ. Σκάλκος Δημήτρης, κ. Πρωτοψάλτης Σπύρος, κ. Νίκας Παναγιώτης, κ. Στάσσης Γιώργος και η κα. Σδούκου Αλεξάνδρα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πολλαπλασιαστική επίδραση της ΔΕΗ Α.Ε. στο εισόδημα και την απασχόληση ενώ περιγράφηκε η λειτουργία των πυλώνων του νέου «Μηχανισμού Δίκαιης Μετάβασης» και η κατάρτιση των Εδαφικών σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης.

Ο Περιφερειάρχης από τη μεριά του ενημέρωσε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διατυπώνοντας τις προτάσεις του και αναγνωρίζοντας την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία που διέρχεται όλη η χώρα.

4 σχόλια

  • Αυτά τα βλέπει ο κύριος Κοκκινίδης ??Μήπως πρέπει να βγάλουμε τον Κασαπίδη στους δρόμους για να τον βλέπει.

  • Ο κ. Κοκκινίδης εξέφρασε μόνο αλήθειες. Αφήστε τον κ Κασαπίδη να απαντήσει με επιχειρήματα και να αιτιολογήσει τα τεκταινόμενα. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του κ. Κασαπίδη ο οποίος έδειξε τόσα χρόνια ότι είναι αξιόλογος πολιτικός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.