Ευχαριστήριες επιστολές από την οικογένεια του προσφάτως εκλιπόντος Τάκη Πάπιστα

23 Απριλίου 2020
12:37
Κανένα σχόλιο

Αποχαιρετήσαμε χθές τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα Τάκη Πάπιστα.
Ευχαριστούμε όλους, συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους που είτε με την φυσική τους παρουσία είτε με τη σκέψη τους μας συμπαραστάθηκαν.
Η αγάπη του για την γενέτειρά του και την βιβλιοθήκη της ήταν πολύ μεγάλη. Για αυτό τον λόγο, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν με μια δωρεά τον «Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης».
Η οικογένεια του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για βοήθεια και το ιατρικό προσωπικό του Μαμάτσιου νοσοκομείου Κοζάνης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν να κρατήσουν στη ζωή τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα Τάκη Πάπιστα.
Η οικογένεια του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.