Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, την Τετάρτη 29 Απριλίου

23 Απριλίου 2020
13:18
Κανένα σχόλιο

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί με εφαρμογή ηλεκτρονικού τρόπου (μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ 18318/13-3-2020 εγκ. του ΥΠΕΣ (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΚ6-1ΑΕ), την Τετάρτη 29-4-2020 και ώρα 6 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων  ημερήσιας διάταξης:

  1. Καθορισμός Αρδευτικής περιόδου & Σύσταση θέσεων υδρονομέων Διανομής Νερού έτους 2020.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

  1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2020.

Εισηγητής :Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

  1. Υλοτομία Κοινοτήτων Μηλοχωρίου & Aναρράχης 2020.

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

  1. Αναπροσαρμογή ενοικίου.

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2463350111, στο Γραφείο της Γραμματείας για να ενημερωθείτε σχετικά.

Παρακαλείστε μέχρι την Τετάρτη και ώρα 18:00 να μας αποστείλετε τις τοποθετήσεις- ψήφο σας επί των θεμάτων

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Ιωάννης Χαρακτσής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.