Eυχαριστήριο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” στο βουλευτή Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδη: “Χάρη στην επιμονή του προς το Υπουργείο Εργασίας δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινίσεις, ώστε να λάβουν εκατοντάδες εργαζόμενοί μας την προβλεπόμενη ενίσχυση”

23 Απριλίου 2020
16:05

Tο Σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ –“ΕΡΜΗΣ” », θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν πολλές επιχειρήσεις του κλάδου μας, στη διαδικασία για τη δήλωση αναστολής απασχόλησης εργαζομένων στις περιπτώσεις μεσολάβησης άλλης επιχείρησης ως άμεσου εργοδότη. Χάρη στην επιμονή του προς το Υπουργείο Εργασίας δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινίσεις, ώστε να λάβουν εκατοντάδες εργαζόμενοί μας την προβλεπόμενη ενίσχυση.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά, αναμένουμε την ανταπόκριση όλων των εκπροσώπων του τόπου μας στα εύλογα αιτήματά μας, τα οποία πρόσφατα τους γνωστοποιήσαμε, προκειμένου οι επιχειρήσεις του είδους, στις οποίες δραστηριοποιούνται πολυάριθμοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Κοζάνη, 23-04-2020

Δ. Σ ΕΡΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Μπράβο στον Στάθη άξιος για τα καθήκοντά του βουλευτή, επιτέλους έχει Ο Νομός μας έναν εκπρόσωπο στην Βουλή που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για τα προβλήματα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.