Eυχαριστήρια επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης στις επιχειρήσεις που βοήθησαν στην ταχύτατη πραγμάτωση του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας Δυτικής Μακεδονίας.

24 Απριλίου 2020
11:16

 

Στα χρόνια της κοινωνικής αποστασιοποίησης (λόγω κορωνοΐου), εμφανίζονται ενεργοί πολίτες, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που με τις πράξεις και τα έργα τους, αποδεικνύουν την ύπαρξη κοινωνικής συνείδησης, αναδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Αποτελεί πάντοτε ύψιστη επιτυχία να δημιουργούνται συμμαχίες από ανθρώπους που τους συνδέουν ευγενείς στόχοι, που υπηρετούν το κοινό καλό, και σφυρηλατούν άρρηκτους κοινωνικούς δεσμούς , συνθήκη αναγκαία για τη αντιμετώπιση μιας κρίσης .

Τα γραφόμενα φαντάζουν λίγα και τετριμμένα και τα λόγια φθαρμένα από τη αδιάκοπη χρήση τους, μπροστά στις αλτρουιστικές δωρεές και πράξεις σας, που βοήθησαν στη ταχύτατη πραγμάτωση του εργαστήριου Μοριακής Βιολογίας Δυτικής Μακεδονίας.

Η ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθειά και στην υλοποίηση του στόχου μας, ήταν αποφασιστική, σημαντική και πολύτιμη και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Από την άλλη θα αποτελούσε ατόπημα να μην ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που στο σύνολό της, πρόσφερε στην ευρύτερη κοινωνία, ένα σύγχρονο και άρτιο ιατρικό εξοπλισμό βελτιώνοντας το επίπεδο ιατρικής προσέγγισης – διάγνωσης και έγκαιρης περίθαλψης, εκπληρώνοντας στο ακέραιο το καθήκον της στην προάσπιση και ενδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας που προσέφεραν και προσφέρουν άοκνα τις υπηρεσίες τους

Αλφαβητικά ο Ι.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί τους:

ΒΑΜΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ BAMBAS FROST ΟΛΟΣ Ο ΙNOX ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.N – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. I HYDROGREEN – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν ΟΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΑΡΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΕΡΑΝΟΥ
ΛΙΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΣ TEXNIKH IATRIKH ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ WOODENFUL ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΙΚΕ ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΝΗΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ORTHOMEDICAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ , ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 4 ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΩΝ

Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία των πολιτών θα σας αναγνωρίσει, την κοινωνική προσφορά που εσείς απλόχερα δώσατε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Ι.Σ. Κοζάνης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.