Α. Τερζοπούλου: “Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει η κατάσταση στους δρόμους, π.χ τα σκυλια, απειλητικά  εξακολουθούν και είναι πολλά έξω …και στη λαϊκή αγορά ,μας έβαλαν ποινή και οι εκθέτες μας επλήγησαν”

24 Απριλίου 2020
15:31

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με πολύ αγάπη προς όλους τους συμπολίτες μας από την όμορφη επαρχία μας, του Δήμου Εορδαίας με λιγότερο λιγνίτη αλλά  με εξαπλούμενη την  ελαιοκράμβη, στα μέσα του κορωνοιου ακόμη,  εξακολουθούμε και είμαστε πολυ πειθαρχημένοι με τήρηση των αποστάσεων,  με καλό πλύσιμο των χεριών μας πάντα.  Κατά τ άλλα δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει η κατάσταση στους δρόμους, π.χ τα σκυλια, απειλητικά  εξακολουθούν και είναι πολλά εξω …και στη λαϊκή αγορά ,μας έβαλαν ποινή και οι εκθέτες μας επλήγησαν.

Από τον συνδυασμό ” Δημιουργούμε μαζι” της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η επικεφαλής: Αθηνα Τερζοπούλου. Οι Δημοτικοί Συμβουλοι :Στέφανος Μπιγγας, Κώστας Μίχος,Μιχάλης Σισιος,Χρύσανθος Ταιριδης, Ιωάννης Δικας, Ειρήνη Τσάγια, Δημήτρης Τραχανάς, Στέφανος Κωτσιδης.

12 σχόλια

  • Μια ζωή να τρωγόμαστε μεταξύ μας στην Πτολεμαιδα, μόνο και μόνο για να βγούμε στην εξουσία..
    Ποτε κανένας στο Δήμο, δεν έβαλε την Εορδαία πιο πάνω από το προσωπικό του συμφέρον.
    Γι’αυτό ποτέ δεν προόδευσε η Πτολεμαιδα..Μια ζωή φαγούρα και τίποτα άλλο..
    Μόνο ο αείμνηστος Τόττης πήγε να κάνε κάτι (και έκανε), αλλα ήταν άτυχος στη ζωή του..
    Χριστός Ανέστη!!

  • Πώς φαίνετε ποιοι είστε αυτοί που αντιδράτε στα σχόλια για να γίνει καλύτερος ο Δημος; Δουλέψτε , δουλέψτε μην σας κακοφαίνεται όταν λέγονται αλήθειες. Με το γλύψιμο προκοπή δεν έχει.

  • Η πόλη αλλάζει… οι κάδοι πλένονται, οι δρόμοι απολυμαίνονται, οι οδό καθαριστές με ειδικά αμαξίδια και σκούπες καθαρίζουν συνεχώς… λοιπόν κριτική να κάνουμε… αλλά όχι μόνο αρνητική να προσπαθούμε ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη μας και να την κάνουμε καλύτερη με συνεργασία και ομοψυχία

    • Ναι τα σκυλιά την πείραξαν, όπως πειράζουν και χιλιάδες συμπολίτες καθημερινά. Η παρούσα δημοτική αρχή έχει αφήσει σκυλιά τσομπανόσκυλα δίπλα από σχολεία όπως και η προηγούμενη δημοτική αρχή. Ελάτε μία βόλτα στην περιοχή δίπλα από το 9ο νηπιαγωγείο και προς το 11ο δημοτικό σχολείο να δείτε 2-3 τσομπανόσκυλα από δρόμους που καθημερινά περνάνε μικρά παιδιά δίπλα σε μία ταβέρνα). Τί περιμένουν; Να γίνει το κακό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.