Ευχαριστήριο του Πνευμονολογικού και Παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Κοζάνης για τη δωρεά 5 αναπνευστήρων μη επεμβατικού αερισμού τύπου Bi-PAP

24 Απριλίου 2020
17:35

Το Πνευμονολογικό και Παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου Κοζάνης εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Orthomedical για τη δωρεά 5 αναπνευστήρων μη επεμβατικού αερισμού, τύπου Bi-PAP για τις ανάγκες του Παθολογικού τομέα.

Με δεδομένες τις δύσκολες καταστάσεις και συγκυρίες που διανύουμε, η προσφορά αυτή είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της κλινικής και τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των ασθενών μας. Αποτελεί ένδειξη κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστικό αρωγό στον καθημερινό μας αγώνα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση,

Λαπαρίδου Σωτηρια  – Δ/τρια Πνευμονολογικού

Ράνδου Ευθαλία – Δ/τρια Παθολογικής

8 σχόλια

  • Κ.ΛΑΠΑΡΙΔΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΘΥΡΓΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ;ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

    • Μη μας πειτε,αν πειτε,πως δεν προβλεπεται απο το οργανογγραμμα,γιατι τοτε θα γελασει ο καθε πικραμενος.Τα οργανογραμματα του καθε οργανισμου τα φτιαχνουν και τα προτεινουν ανθρωποι.

    • Κύριε “ανώνυμε”,

      Το τι έχω προσφέρει σχεδόν 30 χρόνια στο Νοσοκομείο και στην περιοχή ολόκληρη, κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ως η μόνη πνευμονολόγος, είναι γνωστό και δεν θα αναφερθώ σ’ αυτό.
      Γιατί δεν έχει λειτουργήσει πνευμονολογική κλινική σε κάποιο νοσοκομείο είναι ένα ερώτημα που δεν θα έπρεπε να απευθύνεται σε μένα. Φυσικά και θα το ήθελα πολύ και φυσικά δεν είναι θέμα συνεργασίας των γιατρών των δημόσιων δομών της περιοχής (Άραγε πόσοι και ποιοι είναι αυτοί; ) .
      Το ερώτημα θα έπρεπε να απευθύνεται στις εκάστοτε διοικήσεις και στις εκάστοτε υγιειονομικές περιφέρειες των τελευταίων δεκαετιών.
      Ο κ. “Ανώνυμος” απευθύνεται σε εμένα σαν να είμαι εγώ υπεύθυνη γι αυτό. Ο ίδιος, οι πολίτες και οι φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, θα έπρεπε να έχουν ενδιαφερθεί εδώ και πολλά χρόνια για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και προφανώς την λειτουργία Πνευμονολογικής κλινικής στη Δ. Μακεδονία.
      Ήταν και είναι η μόνη περιφέρεια της Ελλάδας που δεν διαθέτει πνευμονολογική κλινική παρά την επιβάρυνση που δέχεται ως ενεργειακό κέντρο της χώρας.

      Παρ’ όλη τη δηκτική διάθεση του “ανώνυμου” φίλου εγώ χαίρομαι που συζητείται η λειτουργία Πνευμονολογικής κλινικής και βρίσκομαι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή.

      Σωτηρία Λαπαρίδου

      • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο “ΑΝΩΝΥΜΟΣ”ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΗ Δ. Μ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΛΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΡΟΣΥΝΑ.

  • Δεν το έχω ξαναπεί !

    Ευχαριστίες στην Orthomedical και συγχαρητήρια στις αξιέπαινες Διευθύντριες. Η άριστη συνεργασία τους αποδίδει καρπούς. Καυχώμεθα.

  • Τα σέβη μου στις κ. Ρανδου και κ Λαπαριδου!! Τώρα με τον Γκανατσιο θα γίνει και πνευμονολογικη κλινική!! Περιμένετε λίγο…

  • Ευτυχώς που η Δυτική Μακεδονία είχε την κυρία Λαπαρίδου όλα αυτά τα χρόνια να “φυλάει Θερμοπύλες” γιατί αλλιώς η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας θα ήταν τεράστια, λόγω της βεβαρημένης ατμόσφαιράς μας! Είναι τυχερό το Μαμάτσειο που έχει μία τέτοια γιατρό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.