Λ. Ιωαννίδης: “Είναι δεδομένο πως η πρόταση τοποθέτησης του αγάλματος του Μητροπολίτη Ιωακείμ έξω από τα όρια πόλης της Κοζάνης δεν μπορεί να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο”

24 Απριλίου 2020
22:58

Είναι δεδομένο πως η πρόταση τοποθέτησης του αγάλματος του Μητροπολίτη Ιωακείμ έξω από τα όρια πόλης της Κοζάνης δεν μπορεί να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένων των περιοριστικών συνθήκες που διαμορφώνει η αντιμετώπιση του Κορωνοιου.

Σήμερα το πρωί στείλαμε επιστολή στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ζητάμε την απόσυρση του θέματος από την ημερήσια διάταξη και την συζήτηση του υπό καλύτερες συνθήκες.

Θεωρούμε αυτονόητη την αποδοχή της παραπάνω πρότασης.

Τέλος, επειδή τούτη η εποχή δεν ενδείκνυται για αντιπαραθέσεις, όταν θα έρθει η ώρα θα ενημερώσουμε αναλυτικά τον κ. Σημανδράκο για το τι έγινε τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου.

Άλλωστε έχουμε συνηθίσει πλέον αυτή την απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά από μέρους του, την άγνοια του για όσα έγιναν στην Κοζάνη τα τελευταία χρόνια, την εισαγωγή…νέων ηθών στα δημοτικά πράγματα της Κοζάνης και την ανέξοδη πλειοδοσία σε σοβαρά θέματα

29 σχόλια

  • Κυριε Ιωαννιδη μπορούσατε να τοποθετήσετε τα αγάλματα από το 2014. Γιατί δεν το κάνατε τόσα χρόνια; Δεν σας έφτασε ο χρόνος;
    Σας ενοχλεί που ο Σημανδρακος ξεκίνησε την διαδικασία να τα βάλει;

  • Αλήθεια πες μας Λευτέρη τον σταυρό στη σημαία γιατί δεν είχες φροντίσει να υπάρχει;
    Και εκεί λάθος έκανε ο Σημανδρακος που τον έβαλε;

    • Το μόνο έργο που έκανε ο Ιωαννιδης ήταν να κατεβάσει τον σταυρο απο την πλατεία. Για τα υπόλοιπα δεν πρόλαβε

      • Ενω τωρα μας εκλεισαν τελειως τους ναους τσιμουδια ολοι σας! Δεν σας πειραζει. Ειναι γαλαζιο…ντροπη σας! Ετσι τρεχατε στις Πρεσπες με τα λαβαρα που απ τον Ιουλιο το αποσιωπησατε κ τωρα ζουμε σαν κρυπτοχριστιανοι κ δε μιλατε γι αυτο. Ο σταυρος στη σημσια που ουτως η αλλως υπαρχει στην ιδια τη σημαια μονο σας ενοχλει. Μακαρι να ξαναμπει αλλα να τα λεμε ολα.. Ψαχνετε ομως ψαχνετε να κανετε την τριχα τροιχια αλλα το δοκαρι που εχετε στα ματια σας δεν το βλεπετε.

  • Περιμένουμε την ενημέρωση για το τι έκανε για την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου της Μακεδονίας…όχι της “βόρειας”…

  • Ποιοι δεν θέλουν τον Μητροπολίτη Ιωακείμ μέσα στην Κοζάνη; Γιατί; Τι πιέσεις δέχονται; Από πού; Ποιοι ενοχλούνται;

  • Ωραίοι είστε εσείς της Δημοτικής Κίνησης άλλος γράφει κείμενο και ανεβάζει το θέμα, άλλος τοποθετείται μετα και άλλος λέει ότι ηγείται. Πλάκα έχετε.

  • Επιτέλους ο Μαλούτας ανέσυρε το άγαλμα κ. Ιωαννιδη που το είχατε στα αζήτητα τόσα χρόνια. Ντροπή σας……

    • Σε ποια αζητητα ήταν; Ο σχεδιασμός ήταν να μπει στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης μετά την ανάπλαση της. Κάνε μια βόλτα στην τεχνική υπηρεσία να σου πουν, που θα πεις και ντροπή σας χωρίς να ξερεις

      • Ήταν πεταγμένους στις αποθήκες στον Νιάημερο. Όσο για το σχεδιασμό δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά ή συζήτηση στο συμβούλιο τα 5 χρόνια του κ Ιωαννιδη.

        • Θες να πεις ότι οι υπάλληλοι της τεχνικής πέταξαν το άγαλμα; Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι οι δήμαρχοι πάνε τα πραγματα στις αποθήκες;
          Εδώ μπορείς να δεις το θέμα της ανάπλασης της πλατείας https://kozan.gr/archives/151925
          Όταν θα ολοκληρωνόταν θα έμπαινε και το αγαλμα

    • Η δημαρχία Ιωαννίδη ήταν μια περίοδο που ενώ συνέπεσε με μια χώρα χρεωκοπημένη, μπήκαν θεμέλια για να πάει μπροστά. Δες τα οικονομικά, το ΣΒΑΚ, η ανάπλαση του σταθμού, το κουρί, το open mall.
      Έτσι δυστυχώς σήμερα γκρεμίζεται ένας ολόκληρος σχεδιασμός και κανείς δεν μας ξέρει ποιός είναι ο νέος. Μακάρι να υπάρχει και να πετύχει

  • Όταν δεν υπάρχει αντιπολιτευικός λόγος, υπάρχει κατινισμός. Ο Μαλούτας ήταν επί μια τετραετία ανύπαρκτος, οπότε τον αντικαταστήσαμε με τον Ιωαννίδη. Ο Ιωαννίδης κατάφερε επί μια πενταετία ν’ αποδειχτεί χειρότερος κι απ’ τον ανύπαρκτο. Οπότε αναγκαστικά ξαναφέραμε τον ανύπαρκτο, αυτή τη φορά με δεκανίκια, μήπως και περπατήσει. Μόνο που τα δεκανίκια αποδεικνύονται και τα δυο δεξιά και ο Δήμος βαΐζει μονόμπαντα. Ερ’μη Κοζάνη, δεν έχεις σωτηρία!

    • Όχι φίλε μου χειρότερος δεν ήταν ο Λευτέρης…Απλά εμείς είμασταν μαθμένοι στα τσουβάλια με τα λεφτά της ΔΕΗ και σου φάνηκαν λίγα όσα έγιναν στα οικονομικά του δήμου, η ανάπλαση του σταθμού, το γηροκομείο, η επένδυση στο αεροδρομιο, η λειτουργια του γυμναστηριου της λευκόβρυσης, η ολοκλήρωση της πλατείας και της βιβλιοθήκης, η ανάπλαση του κουρί, η υδροδότηση από τη Ζωοδόχο πηγή κ.α.
      Και όλα αυτά σε εποχή με capital control στην αρχή.
      Ο Πάρις ήταν κιμπάρης και ωραίος γιατί ήταν και σε άλλη εποχή. Δυστυχώς συγκρίνεται ανόμοια πράγματα και πάντα θα σας φταίει κάποιος που είναι ανύπαρτος, χειρότερος και πάει λέγοντας.

      • το κλεισιμο του κολυμβητηριου , τα αδεσποτα παντου , οι παγωμενοι δρομοι το χειμωνα , ο νεος φωτισμος led που αναβοσβηναν ή διπλη αυξηση στα δημοτικα τελη κλπ κλπ κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.