kozan.gr: Πεντάβρυσος Εορδαίας: 4 κουτάβια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μέσα σε καφάσι (Φωτογραφίες)

27 Απριλίου 2020
08:51

4 κουτάβια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μέσα σε καφάσι στην Πεντάβρυσο Εορδαίας. Όπως καταγγέλει η διαδικτυακή ομάδα στο facebook “Εθελοντές Φιλόζωοι Πτολεμαίδας”: “Ακόμα μια ευρηματική εγκατάλειψη σημειώθηκε στην Πεντάβρυσο καθώς κάποιος άφησε 4 κουτάβια μέσα σε μια κλούβα την οποία “καπάκωσε” με άλλη μια για να μην μπορούν να φύγουν! Είναι περίπου 1 μήνα, τρία αρσενικά και και ένα θηλυκό και αναζητούμε φιλοξενία ή καλύτερα υιοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Θα δοθούν με ότι ορίζει ο νόμος”. 

 

6 σχόλια

  • Με το τρόπο που εκφράζεστε κατά των ανθρώπων δημιουργείτε πολλές αντιπάθειες. Προσωπικά μεγάλωσα με σκυλιά, τα αγαπάω αλλά όλη η συμπεριφορά 10 κυρίως σκυλόφιλων γυναικών μέσα στην πόλη με κάνει να μην θέλω να έχω αυτήν την στιγμή σκυλί. Συνεχίστε έτσι και δεν θα βρείτε ποτέ ανταπόκριση. Έχετε συγκεντρώσει σκυλιά έξω από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία μέσα στην πόλη και ο δήμος και ο αρμόδιος εκπρόσωπος κωφεύουν.

  • ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΣΕΣ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    • Υπάρχουν οι νορμάλ ιδιοκτήτες των σκύλων (που πάντα υπήρχαν και δεν περίμεναν καμία σκυλόφιλη να τους κάνει υποδείξεις σχετικά με το πώς θα αγαπάνε τα κατοικίδια ζώα) και υπάρχουν και οι λίγοι (της μόδας, οι φανατικοί σκυλο-βοσκοί) που προτιμούν τα σκυλιά από τους ανθρώπους. Τις περισσότερες φορές οι της 2ης κατηγορίας καταφέρονται με άσχημο τρόπο κατά των υπόλοιπων ανθρώπων με τους οποίους δεν αναπτύσσουν ουδεμία κοινωνική σχέση, προκαλούν συχνά την υπόλοιπη κοινωνία με της συμπεριφορά τους (π.χ τάισμα και δημιουργία αγελών δίπλα από νηπιαγωγεία, σχολεία και πάρκα, βόλτες με αγέλες χωρίς λουρί ως σκυλο-βοσκοί κτλ) και αφήνουν παντελώς αδιάφορη την κοινωνία με τα λεγόμενά τους. Ο πρώτος φίλος at 09:44 μάλλον ανήκει στην πρώτη κατηγορία όπως και εγώ όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας και επιπλέον αυτά που βλέπει καθημερινά του είναι αποκρουστικά. Η δεύτερη φίλη at 11:04 που θίχτηκε με κάποιες αλήθειες μάλλον ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Δεν πειράζει , υπάρχουν και τα ξίδια (μηλόξιδα, ξίδι από λευκό κρασί κτλ).

    • Την παροιμία που λέει “άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου” την γνωρίζεις. Μιλάει για την συμπεριφορά σας και για τον άσχημο τρόπο που έχετε απέναντι σε όλους τους ανθρώπους, Hallooo…

    • ελεύθερα δεν σημαίνει ότι μπορείς να καταπατείς τα δικαιώματα των ανθρώπων, κυρίαρχος είναι ο άνθρωπος και όπου ενοχλεί το τετράποδο πρέπει να φεύγει για να μην ενοχλεί. Έχετε αναγάγει την σκυλολατρεία σας σε θρησκεία και θέλετε να την επιβάλετε ετσιθελικά στους άλλους…..εεεε όχι δεν θα γίνουμε σκυλολάτρες και θα αντισταθούμε

  • Ασχοληθείτε με κανέναν άνθρωπο επιτέλους. Μόδα είστε και θα περάσει. Αναφέρετε μας και κάποιο κράτος του Δυτικού κόσμου (ανεπτυγμένο) που ισχύει αντίστοιχος άθλιος νόμος που βαπτίζει ως φυσικό περιβάλλον των αδέσποτων τις πόλεις των ανθρώπων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.