Λαϊκή αγορά Κοζάνης: Αλληλεγγύη μέσα στην κρίση του κορωνοϊού

27 Απριλίου 2020
10:59
Κανένα σχόλιο

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς μέσα στην υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, πραγματοποίησε το Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών «Αρχάγγελος Μιχαήλ» στη Λαϊκή αγορά Αριστοτέλους στην Κοζάνη.
Οι έμποροι της λαϊκής σε συνεργασία με υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, καθώς και της ομάδας ασφαλείας της λαϊκής αγοράς, συγκέντρωσαν ποσότητες τροφίμων για να προσφερθούν για τη στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη.
Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών για την προσφορά τους.
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, μεταφέρθηκαν στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης για την κάλυψη των αναγκών σίτισης άπορων δημοτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.