kozan.gr: Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φλώρινας ο πρώην Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης

28 Απριλίου 2020
12:24

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φλώρινας θα οριστεί, άμεσα, ο πρώην Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης. Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και περιμένει την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της διαδικασίας, από πλευράς δημοσίευσης σε ΦΕΚ του εν λόγω ορισμού στο συγκεκριμένο πόστο.

9 σχόλια

  • Ήταν ένα τίποτα στην Πτολεμαΐδα ως δήμαρχος….θα πάει να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και στην Φλώρινα…. χαχαχα…..τα κομματοσκυλα επιβιώνουν παντού….κρίμα πραγματικά…..είμαστε άξιοι της μοίρας μας….

  • Τελικά ούτε ένας “άριστος” δεν θα μείνει αναξιοποίητος. Χαχαχα..
    Από την άλλη βέβαια έχουμε πρωθυπουργό τον Κούλη. Ο Ζαμανιδης ως γ.γ. Φλώρινας μας πείραξε;
    Υ.Γ. Έσείς η φλωρινιωτες ετοιμαστείτε να δείτε τη Φλώρινα να γίνεται ενα τεράστιο εργοτάξιο (απ’ τις λακούβες φυσικά σαν την Πτολεμαΐδα!

  • Κύριοι μην μπερδευεσται !! Δεν τον διόρισε ούτε ο κουλής ούτε κανένας. Ο δήμαρχος Φλώρινας τον διόρισε..

  • ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΏΤΗ..ΚΡΙΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΙΡΟ.

  • Γ.Γ. Δήμου Φλώρινας

    Κύριε Διευθυντά,

    Ινα να το πληρωθεί το ρηθέν (Ματθ.β΄13-23):από Δήμαρχος …Γενικός Γραμματέας. Η θέση του κλητήρα καταργήθηκε

    Μετά τιμής
    Όψιμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.