Δυτ. Μακεδονία: Tηλεδιάσκεψη για τα φλέγοντα ζητήματα των Τηλεθερμάνσεων

28 Απριλίου 2020
12:53

Τα προβλήματα των Τηλεθερμάνσεων στους Δήμους Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Αμυνταίου και Φλώρινας, απασχολούν την τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, με τους Δημάρχους, καθώς επίσης τους Προέδρους και Διευθυντές των Δημοτικών Επιχειρήσεων Τ/ Θ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας,  ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Δημήτρης Καρακασίδης εισηγήθηκε στο Σώμα πρόταση για την αναγκαιότητα παράτασης των ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς,  γιατί μειώνονται δραματικά τα χρονικά περιθώρια και μέχρι  στιγμής δεν διαφαίνονται εναλλακτικές λύσεις που να εγγυώνται την  απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος της Τ/ Θ για το 2021.

Η απόφαση  του Δ Σ της ΔΕΤΗΠ θα κοινοποιηθεί και θα συζητηθεί στο Δημοτικό  Συμβούλιο Εορδαίας, ώστε, η πρόταση πλήρης  και τεκμηριωμένη, να προωθηθεί  στο Υπουργείο Ενέργειας – Περιβάλλοντος και στη ΔΕΗ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

11 σχόλια

  • Εδώ και 18 ώρες η μονάδα 3 του Άης Αγίου Δημητρίου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης είναι εκτός η τηλεθέρμανση Κοζάνης από χθές και σίγουρα όλη την ημέρα σήμερα χωρίς να υπάρχει μέριμνα από κανέναν αρμόδιο ευτυχώς που ο καλός θεουλης μας βοηθάει έχοντας καλές θερμοκρασίες για την εποχή και δεν παγώνουμε για ακόμη μια φορά και κάποιοι συσκέπτονται για να μήν σκέφτονται!!!???

  • Οι τοπικοί ηγετίσκοι, όλοι στελέχη και φίλοι της Ν.Δ. (φανεροί και κρυφοί) υποκρίνονται προσπαθώντας να “σώσουν” το τομάρι τους. Ολοι ήξεραν προεκλογικά ότι με κυβέρνηση Ν Δ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ.

    • Εσένα αγαπητέ μου πρέπει να σε χτύπησε ό Κορωνοιος απευθείας στον εγκέφαλο και έπαθες Αλτσχάιμερ.Το πλάνο για την ΔΕΗ και την μελλοντική λειτουργίας της είχε ανακοινωθεί από τον τότε πρόεδρο της επιχείρησης κ Παναγιωτάκη με τις ευλογίες του Κ Τσίπρα και είναι γνωστές σε όλους.Μεινε λοιπόν σε παρακαλώ μέσα προληπτικά για άλλες τρεις εβδομάδες…

    • Αγαπητέ μου μάλλον ο Κορωνοιος σε χτύπησε απευθείας στον εγκέφαλο και έπαθες Αλτσχάιμερ. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινωθεί από τον τότε πρόεδρο της επιχείρησης κ Παναγιωτάκη με τις ευλογίες του Κ Τσίπρα και είναι γνωστό σε όλους μας κυρίως για τούς λιγνίτες Μία φιλική συμβουλή μείνε σε καραντίνα για άλλες τρεις εβδομάδες για επαναφορά στην κανονικότητα και εγώ θα έλεγα στην πραγματικότητα!!!!

  • ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.
    Είσαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις.
    Δεν είσαι πρωθυπουργός, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ, είσαι ΘΕΟΣ!!!!

  • είμαι χωριάτης συνταξιούχος έρχομαι στην Κοζάνη τον χειμώνα για την τηλεθέρμανση, αν η τηλεθέρμανση σταματήσει κυρ. Λάζο γεια χαραντάν….

  • Ο κ. Περιφερειάρχης κάτι είπε για κοτούλες και λαχανόκηπους, ξέχασε να πει για σομπούλες με ξύλα, χα, χα, χα.

  • Αγαπητέ μου πικασο δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου. Ότι λιγνίτες δεν τις έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ και τις κλείνει τώρα η Ν.Δ.?

  • Αγορίνα μου πικάσσο ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές πήρε το ποσοστό που πήρε χωρίς να κλείσει μονάδες και τηλεθερμάνσεις (έστω και αν ήθελε να τις κλείσει). Να δούμε η Ν.Δ. τί θα πάρει στις επόμενες εκλογές που θα τα έχει κλείσει όλα. Καλή νύχτα για απόψε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.