Διαμαρτυρία Προέδρου Κάτω Κώμης για την χθεσινή επιστολή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης στο kozan.gr

28 Απριλίου 2020
14:33

 

Κύριε αντιδήμαρχε, συγχαρητήρια για την άμεση ενέργεια σας, θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι εδώ και 20 ημέρες έχω ενημερώσει τη ΔΕΥΑΚ για το εν λογω πρόβλημα και παρόλα αυτά δεν έγινε κάποια ενέργεια και το πρόβλημα παρέμενε. Μόνο μετά την ενημέρωση του πολίτη στο kozan.gr, ενεργήσατε άμεσα, απαξιώνοντας έτσι τον πρόεδρο του χωριού, που τόσο καιρό περίμενε τις υπηρεσίες. Να σημειώσω βέβαια ότι πολύ ορθώς ο συγκεκριμένος πολίτης ενήργησε και ενημέρωσε τις υπηρεσίες, καθώς οι πολίτες θα πρέπει να ενδιαφέρονται για τα κοινά και να ενεργοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κλείνοντας θα πρέπει να γνωρίζετε πως με τη μικρή παρέμβαση που κάνατε, δεν λύθηκε το πρόβλημα, καθώς με την πρώτη βροχή θα έχουμε το ίδιο και πιο σοβαρότερο.

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας

Ζυμάρας Κωνσταντίνος

14 σχόλια

  • Εδώ απαξιώνει την μεγαλύτερη κοινότητα με τα αγάλματα στην κάτω κώμη θα κολλούσε. Μπράβο Κώστα που τα λες.

    • Εσείς αυτό καταλάβατε; δεν επιδιορθωθηκε καν η όλη βλάβη, απλα γέμισαν μια λακουβιτσα, με λίγη βροχή ο δρόμος είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

    • Φίλε το ζόρι του ζυμαρα είναι που δεν έγινε σωστά το μπαλομα και ότι τούς προέδρους τους έχουν γραμμένους!!!!! Και εάν θέλεις να μιλήσουμε όχι ανώνυμα…

    • Φίλε μου δεν έχει κανένα ζόρι ο ζυμαρας… Το θέμα είναι ότι δεν έγινε η βλάβη μπαλομα έγινε και το πιο σοβαρό είναι πού γράφουν τους προεδρους… Και εάν θέλεις μπορούμε να τα πούμε όχι ανώνυμα όμως…

  • ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣΔΕΥΑΚ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.