Υποχρεωτικά χρήση μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους – Δείτε ολόκληρο το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης

28 Απριλίου 2020
18:42

 

  • Υποχρεωτικά χρήση μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
  • Χρήση των ΙΧ αυτοκινήτων αντί των ΜΜΜ και προσωρινή αναστολή του δακτυλίου.
  • Διαφορετικά ωράρια στα καταστήματα (10 το πρωί αντί για 9).
  • Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία όπου είναι δυνατόν.
  • Διατήρηση της άδειας ειδικού σκοπού.
  • Σύσταση στους ηλικιωμένους για… μένουμε σπίτι τον Μάιο.

Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, είπε κλέινοντας ο κ. Σκέρτσος, τονίζοντας πως αναλόγως των αναγκών ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στα μέτρα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης

12 σχόλια

  • Αντισηπτικά δε βρίσκουμε , οι μάσκες πανάκριβες τα παιδιά σε κλειστό χώρο δε θα πρέπει να φοράνε ;;; Τελικά τα γυμνάσια γιατί τα ανοίγει ; Ελπίζω να μη μετράνε οι απουσίες !!!Πειραμα κάνουν, κρίμα !

      • άντε λοιπόν μπορείς ελεύθερα να εκτεθείς στον ιό και αν ζήσεις έζησες διαφορετικά θα πούμε ήσουν άτυχος ή ότι ανέλαβες την ατομική ευθύνη…για τους υπόλοιπους μπορεί το κράτος να προσφέρει προστασία ή όχι;
        υπάρχει λόγος να ανοίξουν τα σχολεία για 20 μέρες;

  • Α ρε τσιοδρα μέχρι πριν λίγες μέρες οι μάσκες δεν βοηθάνε μάλλον κάνουν κακό…και τώρα πρόστιμο οποίος δεν φοράει μάσκα…. Σταθερός στις “επιστημονικές ” του απόψεις!!!

  • Που θα τις βρούμε τις μάσκες; Και όσοι δουλεύουν και είναι υποχρεωμένοι να φορούν δεν θα έπρεπε να τους τις χορηγεί η υπηρεσία τους; Άλλωστε μέχρι προχθές ο Τσιοδρας μας έλεγε ότι ΔΕΝ πρέπει να φοράμε μάσκες και τώρα μας τα γυρίζει και μας βάζει και πρόστιμο…. όπως βολεύουν στο αφεντικό του τα παρουσιάζει… Ας πάρει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου καλύτερα!

  • Της μάσκας το…ανάγνωσμα

    Φάση 1η: Η μάσκα είναι ανώφελη. (Επειδή δεν διαθέτουμε)
    Φάση 2η: Η μάσκα είναι χρήσιμη (Παραγγείλαμε)
    Φάση 3η: Η μάσκα είναι απαραίτητη (Θα τις παραλάβουμε προσεχώς)
    Φάση 4η: Η μάσκα είναι υποχρεωτική (παράγουμε ή παραλάβαμε)
    Φάση 5η: Φοράτε μάσκα διαφορετικά τσουχτερά πρόστιμα (Εχουν «τιγκάρει» οι αποθήκες)

  • Αν δε χαθούν αυτοί οι πεντακοσιοι που λες από κορονοϊό, θα πεθάνουν από κάτι άλλο γιατί είναι ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.