kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: «Ψυχρός πόλεμος» στο Δημαρχείο …για την επόμενη μέρα

29 Απριλίου 2020
09:53

 

Αν και βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο χρόνο της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, η προετοιμασία για το ποιος και με ποιους θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης, στις επόμενες εκλογές, έχει ξεκινήσει – για κάποιους  – πρόωρα. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης, Κ. Κυριακίδης, ο οποίος, από την αρχή, σε διαδικασίες του συνδυασμού της “Ενότητας”, διαφωνούσε, εντόνως, με την παραχώρηση, στον Ε. Σημανδράκο, της σημαντικής Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων & Μελετών, δείχνει και νιώθει, αρκετές φορές,  παραγκωνισμένος, λόγω και της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων. Μάλιστα, στο τελευταίο επίμαχο θέμα για την  χωροθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ, ο ίδιος, πιστεύοντας, πως, η προτροπή για την τοποθέτηση στη θέση Νταμάρια ήταν επιλογή – απόφαση του Ε. Σημανδράκου κι όχι του Λ. Μαλούτα,  φέρεται να είπε πως: “εγώ δεν μπορώ να “σέρνομαι” πίσω από τις αποφάσεις Σημανδράκου”. Ο ίδιος – κι άλλες φορές – φέρεται να  έχει εκφραστεί  αντιστοίχως, ενώ γενικότερα αξιολογεί με καχυποψία αρκετές από τις αποφάσεις του Δημάρχου στις οποίες υπάρχει εμπλοκή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Την ίδια στιγμή κι ο Ε. Σημανδράκος φέρεται να έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Κ. Κυριακίδη, θεωρώντας πως είναι αυτός που υπονομεύει, δια των αρνητικών του σχολίων στο παρασκήνιο, τόσο κάποιες από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει όσο και το πως τις επικοινωνεί μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Επιπροσθέτως το γεγονός ότι, πλαγίως, κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους του,  “πολιορκούνται”, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από τον Κ. Κυριακίδη, ώστε να είναι υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες εκλογές, όπως για παράδειγμα ο Γ. Τζουμερκιώτης, είναι ένας ακόμη λόγος που έχει ενοχλήσει τον Ε. Σημανδράκο.

Η Χύτρα

 

 

 

60 σχόλια

  • Στς γκαβοι ου μονόφθαλμος βασιλευ. Εγώ ενα πράγμα ξέρω. Ο Κυριακίδης με την πρώτη πεντάδα της δημοτικής κοινότητας Κοζάνης ξεπερνούν κατά πολύ σε ψήφους όλο το συνδυασμό του Σημανδρακου.

    • Μόνο που σου διαφεύγει ότι η 5αδα που λες ψηφίστηκε από όλους τους συνδιασμούς.ΣΩΣΤΑ;
      Αρκεί να σου θυμίσω ότι κάποιοι από αυτούς που είνα εκλεγμένοι όταν μπήκαν σε ψηφοδέλτιο δήμου πάτωσαν ενώ άλλοι ούτε τόλμησαν να μπουν για να γλιτώσουν την κασκαρίκα.
      Αυτά για να μην περνάτε τον κόσμο μ@@@@@ς.
      Όσο για τον Κυριακίδη κρίμα αποδεικνύει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων.

      • Κοίτα φίλε μου δεν τα ξέρω τα παιδιά γιατί δεν ψήφισα για κοινότητα αλλά μόνο για δήμο. Αλλά αυτή η ιστορία με εσάς τους υποστηρικτές του κυρίου Σημανδρακου πάει πολύ. Κρίμα για τον ιδιο γιατί τυχαίνει να τον γνωρίζω. Είναι εργατικός. Αλλά γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά. Έχει μαζέψει δίπλα του πολιτικούς αναλυτές που προσπαθούνε να πλασάρουν ένα σύστημα Αμερικής όσο αφορά την εικόνα του. Επειδή τους γνωρίζω κ αυτούς, αυτή η φαντασμαρα που λέμε στην Κοζάνη ότι κ καλά ξέρουν πολλά περί πολιτικής ανάλυσης κ εικόνας,μόνο κακό του κάνουν. Εξάλλου είναι αυτοί που του έγραψαν το προεκλογικό πρόγραμμα που πάτωσε ο συνδυασμός του.

      • ΘΕλω να μου δείξετε μια μα μόνο μια δήλωση του Κυριακίδη που δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης(αν και έπρεπε να το κάνει στις προηγούμενες εκλογές ,αλλά για χάρη του Μαλουτα δεν το έκανε).
        Μεγάλη κίνηση σεβασμού που όλοι μας χειροκροτήσαμε…
        Τώρα όσο για το κατώτερος των περιστάσεων θα πω ότι …όσα δεν φτάνει η αλεπού.. βάζει τον ψηλό Βαγγέλη από την Εράτυρα και τα φτάνει γράφοντας σχόλια.
        Βαγγέλη κοίτα να μπαλωσεις καμιά τρύπα στην Κ Κώμη μη φωνάζει ο Ζυμαρας και άσε τον Κώστα, δεν τον φτάνεις..
        Ξέρεις εσύ εκεί που αδειασες τον άλλο φιλότιμο της Ενότητας τον Δουγαλη..
        Άχυρο δεν τρώμε…
        Ασχολησου με το μπάσκετ.
        Δεν μας αγγίζουν αυτά που κάνεις…

    • Ο Μαλουτας θα μείνει στην ιστορία. Κάνει τα πάντα για να έχουμε επόμενο ή και τωρινό … δήμαρχο από το Κηπουρειο και Ανθρακιά ΓΡΕΒΕΝΏΝ. Λυπάμαι γιατί οι Κοζανίτες δεν ψήφισαν Σημανδρακο.

    • Πέρυσι τέτοια εποχή είχε αποσυρθεί το ολαλλιως. Το 2014 2 μήνες πριν τις εκλογές απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παπαιορδανιδης. Ο Σημανδρακος ήταν πίσω από τις αποσυρσεις…Την πρώτη φορά γιατί ανέλαβε με απευθείας ανάθεση αντιπεριφερειάρχης και τη δεύτερη για να παίξει παιχνίδι.

  • Πολιτικοί Θώκοι

    Κύριε Διευθυντά,

    Αλίμονο στις κοινωνίες που επιλέγουν περιφερόμενους πολιτικούς, από τα Γρεβενά στην Κοζάνη, απ΄ την Πτολεμαΐδα στη Φλώρινα κοκ

    Μετά τιμής
    Όψιμος

  • Μια χαμένη τετραετία. 4 χρόνια προεκλογική περίοδος. Όλοι χαρούμενοι προετοιμάζονται. Οι υποψήφιοι, η αντιπολίτευση όλοι. Μια διοίκηση που ένα χρόνο μετά δεν έχει ιδέα κανείς τι θέλει να κάνει εκτός του αγάλματος του Ιωακείμ.Τα κρατάν όλοι για τη δική τους θητεία…

  • Κυριακίδη είσαι λίγος παραιτήσου τώρα δεν στήριξες το Λάζαρο μαλούτα τον αρχηγό σου παραιτήσου τώρα Κώστα Κυριακίδη η Κοζάνη θα έχει άλλον Δήμαρχο το 2023 να το καταλάβεις ΕΣΥ ξανακατεβα ΣΤΟ Επιμελητήριο

    • Ο Κώστας είναι μάγκας και το ξέρουν όλοι. Ο Λάζαρος χρωστάει την εκλογή του στην ΕΝΌΤΗΤΑ και όχι στον Ευάγγελο. Ας κάνει άμισθο αντιδήμαρχο τον Ευάγγελο γιατί τον χρειάζεται η ΑΝΚΟ και να απολύσει τον ΙΩΑΝΝΗ του ολαλλιως από ειδικό σύμβουλό του.

  • ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…Ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΧΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΛΑΖΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΦΤΑΝΕΙ…ΕΛΕΟΣ..ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑ.

    • Ο Κυριακίδης είναι μάγκας έτσι και αλλιώς. Σωστός επαγγελματίας και σωστός άνθρωπος. Βοηθάει αθόρυβα όλο τον κόσμο και δίνει καθημερινά λύσεις. Ουτε φωτογραφίες τον είδαμε να βγαίνει ούτε έχει Facebook να τις ανεβάσει. Σημανδράκο γυρνά στο χωριό σου χορτάσαμε τις μαμουνιές σου. Μην εκμεταλέυεσαι το φιλότιμο των αντιδημάρχων του Μαλούτα. Η ενότητα ήταν και θα παραμείνει ενωμένοι.

  • Και έτσι όλοι εμείς που ψηφίσαμε όλους αυτούς καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες και πόσο “κόπτονται” για το μέλλον της κοινωνίας και της περιοχής μας….
    Καλά να πάθουμε

  • Κυριακίδης ο πολιτευομενος, Βαγγελας ο περιφερομενος, Λευτέρης ο μαθητευόμενος (μάγος), Κυριάκος ο αποσυρομενος. Ο ένας λιγότερος απο τον άλλον. Σας γλενταει ο Λάζος.

  • ο Κυριακίδης ξεκίνησε από την επόμενη των εκλογών να ετοιμάζει ψηφοδέλτιο και νομίζει πως εάν έχει τους της πόλης στο ψηφοδέλτιο θα κάνει περίπατο.
    Αν δεν πάρει νέα και άφθαρτα άτομα μαζί του δεν θα έχει καμία τύχη. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους γυρολόγους των ψηφοδελτίων

  • Τον Κυριακίδη το διακρίνει η εργατικότητα και το πάθος του για τη προσφορά. Αν ήταν τύπος που θα καθόταν στην καρέκλα και να κάνει εξυπηρετήσεις τοτε δεν θα έτρεχε με τη δουλειά του. Απλά θα έκανε εξυπηρετήσεις όπως άλλοι. Τον ξέρουμε τον γνωρίζουμε και για αυτό βγαίνει πρώτος. Διαφορετικά θα ήταν ένας δημοτικός σύμβουλος με 700-800 σταυρούς. Αυτό το πράγμα πρέπει να το καταλάβετε κάποιοι εκεί μέσα. Όσο ύπουλο παιχνίδι και αν κάνετε στο τέλος θα είστε με το ποσοστό που σας αξίζει. 6%

  • Η εμμονή κάποιων ανθρώπων, πολιτικών και μη, να μας πείσουν οτι ο Κυριακίδης δεν είναι σωστός, έχει καταντήσει αηδία. Είναι ένας από αυτούς που τρέχει καθημερινά, με πάθος και όρεξη για προσφορά στον τόπο του. Και το βλέπουμε.

  • κυριακιδη τραβα μπροστα η επαγγελματιες τις κοζανης ειναι μαζι σου γιατι μονο εσυ ξερεις τι τραβαν εισαι ανθρωπος τις αγορας και ολοι αυτο το ξερουν

  • Κυριακίδης άνθρωπος της κοινωνίας , όλη μέρα τρέχει χωρίς να κάνει επίδειξη ! Μαλούτας και Κυριακίδης είναι φανερά εργατικοί και η συνεργασία τους είναι ότι καλύτερο για το Δήμο ! Ξεκάθαρα κάποιοι προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα δημιουργώντας εντυπώσεις !

  • Βαγγέλης ο τέταρτος, ακόμη και ο Κυριάκος τον πέρασε…. Γι’αυτό τώρα που βρήκε καρέκλα…..(που την έδωσε ο Λαζος)αυτό που ήθελε πάντα, και τώρα το παίζει και ο πρώτος. Άν τόν σηκώσουν κάποια στιγμή από την καρέκλα…. ξέρετε που πρέπει να παει… ;;; πίσω στη δουλειά του…. (υπάλληλος;;;;;;) εμ γιαυτό γαντζώθηκε…. Τέταρτος και μάλιστα πίσω από τον Κυριάκο.

  • Και οι δυο ασχολούνται με την πολιτική ο Κυριακίδης αν δεν βγει Δήμαρχος θα τον απορροφήσει η εργασία από την άλλη ο Σημανδράκος αν γίνει δήμαρχος θα κοπεί ο ένας ο μισθός και θα έχει τον άλλο μισθό του δημάρχου.

    Τα συμπεράσματα δικά σας!

  • Ας μην τσακώνονται γιατί βρίσκονται σε ξένο αχυρώνα. Σίγουρα θα υπάρξει καλύτερη σοβαρότερη ικανοτερη και πιο αγαπητη παρουσια για τους δημότες αν αποσυρθεί ο νυν.

  • Μαλουτα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν πουλήσεις τον νούμερο ένα σε δημοφιλία εργατικότητα και ψήφους σύμβουλο σου για Γρεβενοερατυρεις η ενότητα θα διαλυθεί

  • Μην ασχολείστε με τον κύριο Σημανδρακο γιατί αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΚΟ στη θέση του Αμανατίδη.

      • Βαγγέλη κακώς σε επικρίνουν…εγώ θεωρώ ότι από τα πιο σημαντικά έργα σου θα είναι ο τεχνητός τοίχος αναρρίχησης που στοίχισε σε εμάς 25,000 ευρώ…

      • Γιατί νομίζεις ότι είσαι καλύτερα από τα Γρεβενά; Και επίσης μάλλον θυμάσαι την ΑΝ.ΚΟ. πριν είκοσι χρόνια, γιατί τα τελευταία δέκα είναι “πάτος” σε σχέση με άλλες αναπτυξιακές! Ξύπνα!!!

  • Δύσκολα γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος, άσε που θα χαθεί μια προσωπικότητα της αριστεράς (Ιωάννης). Ένας πολιτικός αναλυτής με ειδικά προσόντα. Αυτή τη περίοδο Τρέχει ειδικά μοντέλα στο δήμο που τα έχουν οι μακρινές χώρες της βόρειας Ευρώπης. Από εκεί πηγάζει το σχέδιο νέο νοσοκομείο. Απλά δεν έχει καταλάβει ότι το 6% όσο και να προσπαθούν δεν θα ξεχαστεί.

  • Τα πράγματα είναι απλά. Ο ένας πουλησε το συνδυασμό του από το νούμερο 6 και κάτω (1600 ψήφους περίπου). Ο άλλος πουλάει για τον πρώτο, τον πρώτο του, (1600 ψήφους περίπου). Κάντε τις πράξεις και θα δείτε ποιος φταίει.

  • Κώστα μην ακούς κανέναν ο κόσμος σε αγαπάει και είσαι ο μόνος που πραγματικά νοιάζεται για εμάς !

  • Ναι!!! Ενω μεχρι τωρα γράφανε τα τρολ της αρατυρας και τα τρολ του παπαιορδανιδη… αααα των αλωνακιων ηθελα να πω. Παπαιορδανιδη ασε τον σημανδρακο.μην τον παρασυρεις… ειναι κριμα να κουτσομπολευεται

  • Κύριοι… οι εποχές που ζούμε δεν είναι για τέτοιες μικρότητες και αψιμαχίες Αλλά να είμαστε ενωμένοι για το κοινό καλό.το συγκεκριμένο άρθρο δεν γνωρίζω ποιος το έγραψε, αλλά οποιοσδήποτε διαθέτει κοινή λογική, μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται περί λασπολογιας τόσο για τον κύριο Κυριακίδη όσο για τον κύριο Σημανδρακο, διότι όλοι γνωρίζουμε (ακόμη και αυτός που έγραψε το αρθρο) πιο είναι το έργο του κυρίου Κυριακίδη τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά και αυτό φαίνεται κ από την υποστήριξη που έχει από τον κόσμο αλλα κ από τα έργα που έχει κάνει στον τόπο μας. φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν ήταν θετικός άνθρωπος και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ με τα υπόλοιπα στελέχη του δήμου κ αι γενικώς. Όσο για τον κύριο Σημανδρακο, δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος μιας τέτοιας κοινωνικής θέσης κ ένας άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί με το κοινωνικό καλό και την ανάπτυξη του τόπου , θα καθόταν να ασχοληθεί με τέτοιες μικρότητες κ λασπολογιες, και αναφέρομαι στα σημεία του άρθρου που γράφει ότι ο κ. Κυριακίδης υπονομεύει τις πρωτοβουλίες του κ. Σημανδρακου και ότι πολιορκεί του δημοτικούς του συμβούλους κ τα λοιπά κ τα λοιπά…. τωρα αν το κάνει… αυτο δείχνει το επίπεδο του. Αποκει και πέρα, δεν ξέρω πιο μπορεί να είναι το όφελος του κυρίου που τα έγραψε αυτά Αλλά κύριε μου… Ο κόσμος ξέρει κ βλέπει κ μπορεί να κρίνει. Δεν θα επηρεαστεί η γνώμη του για έναν άνθρωπο – στήριγμα του τόπου, από ένα τόσο συκοφαντικό άρθρο….

  • Ρε Χύτρα πες τον σημαντρακο τον ασημαν(ρ)το αμα δεχεται πολεμο και υπονομευση κτλ οπως σου λεει και τα λες με αυτα που γραφς, πες του να ασχοληθει με το πλεξιμο. Για το ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ δεν περιμεναμε ουτε απο εσενα αλλα ουτε και απο αυτον να μας το πει. Σας εχουμε βαρεθει με την σαπουνοπερα! ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΥΤΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  • Ο επόμενος δήμαρχος κοζανης μετά από πολλά χρόνια θα είναι από τη δεξιά πτέρυγα. Όποτε λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο. Οι πολιτικοί απόγονοι του Πάρη είναι ανεπαρκείς και λίγοι. Επιπλέον η κοινωνία της κοζανης είναι απαγκιστρωμένη πλέον από τα ρουσφέτια κουκουλοπουλου μιας και περάσανε πλέον χρόνια από αυτά συν τη φθορά του συνδυασμού Μαλούτα . Τι, δε σας άρεσε ; Αλήθειες και μόνο αλήθειες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.