Δήμος Σερβίων: Έως την 31η Μαΐου η καταβολή των δόσεων ρυθμίσεων ή διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών

29 Απριλίου 2020
09:23
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Σερβίων λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση και την κείμενη νομοθεσία αναφορικά με το ζήτημα του κορωνοϊού ενημερώνει τους πολίτες ότι με την υπ. αριθ. 56/2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων (ΑΔΑ: ΩΚΗΞ46ΜΓΗ5-ΚΙΧ) αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας λήξης των χρηματικών καταλόγων 0250, 0253/2019 είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών, καθώς και προθεσμιών καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων ή διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, έως την 31η Μαΐου 2020.

Συμπεριλαμβάνεται η χρήση καταλόγων για ύδρευση Σερβίων Α,Β/2017 και αποχέτευσης 2017 καθώς και την μη είσπραξη προσαυξήσεων στις δόσεις των ρυθμίσεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.