Μεταβολή του καιρού με έντονη κεραυνική δραστηριότητα στη Βόρεια Ελλάδα

2 Μαΐου 2020
11:14
Κανένα σχόλιο

Η ροή αερίων μαζών από τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη χώρα μας, η οποία αποτυπώνεται στο χάρτη ανέμων ανώτερης ατμόσφαιρας που ακολουθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση έντονης αστάθειας το διήμερο Σάββατο 2/5 και Κυριακή 3/5, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα κεντρικά και ιδιαίτερα στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος πρόγνωσης κεραυνών TALOS, οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν το Σάββατο 2/5 στη Θεσσαλία και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα θα συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα, όπως φαίνεται στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη για τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 2/5.

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος – meteo.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος