kozan.gr: Ώρα 08:50 π.μ.: Πτολεμαίδα: Αρκετός κόσμος έξω από τις τράπεζες (Φωτογραφία)

4 Μαΐου 2020
09:00

Αρκετός κόσμος έσπευσε σήμερα Δευτέρα 4/5 στις τράπεζες προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις. Δείτε τη φωτογραφία, πριν από λίγο ώρα 08:50π.μ. έξω από το υποκατάστημα της Alpha bank και της Εθνικής στην Πτολεμαίδα.

17 σχόλια

  • Οι μισοί κρατάνε τις αποστάσεις και άλλοι μισοί δεν ξεκολλάει ο ένας απο τον άλλο …. συνεχίστε έτσι και μας βλέπω σε κανενα μήνα πάλι μέσα στα σπίτια μας … και τότε θα ειναι καλοκαίρι και θα πονάει περισσότερο

    • Δηλαδή αν μας κλείσουν πάλι μέσα, οι συμπολίτες μας θα φταίνε. Ούτε που σας περνάει απ το μυαλο να κατηγόρησετε τους προσκυνημενους που έχουμε στην κυβερνηση που δέχονται εντολές από αυτούς που μας κατέστρεψαν οικονομικά.

      • αδερφε,ειτε προσκυνημενοι οπως γραφεις ειτε οχι,το θεμα ειναι οτι καποιοι πεθαινουν,τωρα αν η αξια της ζωης για σενα κοστιζει καποια ευρω,παω πασο.

        • Αδερφέ, πεθαίνουν αυτοί που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν πεθάνουν από αυτόν τον ιό, θα πεθάνουν από κάποιον άλλον. Δε μας φταίει ο κορονοϊός. Όποιος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι έτσι κι αλλιώς ευάλωτος σε οποιαδήποτε ίωση και μόλυνση.

      • Η αντιπολίτευση που πας να περάσεις πατριώτη δεν πιάνει πια. Πρώτη και τελευταία φορά ήταν η Αριστερά…ευτυχώς να λέμε δηλαδή γιατί αν ήταν οι “άλλοι” δεν μπορώ να φανταστώ που θα ήμασταν Τώρα. Άντε Γεια!

      • Το σχόλιο που έκανα δεν αφορά τίποτα απο αυτά που λες αλλα αυτο που λένε ατομική ευθύνη … και εμένα αυτήν η εικόνα με ενοχλεί γιατι αύριο μπορεί να ειναι ανάγκη να καώ και εγω στην τράπεζα και δεν μπορώ να ανοιχτώ μερικούς -μπορεί και σαν εσένα- να μην κάνουν τίποτα παραπάνω απο το να κρατάνε αποστάσεις !!!!!!

        • Τη μάθαμε όλοι τώρα την ατομική ευθύνη. Ωραία καραμέλα. Όταν παρκάρουμε πάνω στα πεζοδρόμια ή σε θέσεις ΑΜΕΑ ή οδηγούμε μεθυσμένοι, εκεί την ξεχνάμε την ατομική ευθύνη. Εκεί είμαστε Ελληναραδες. Τώρα σας έπιασε ο πόνος για ατομική ευθύνη. Σιγά, μην καμπουριασετε απ’τις πολλές ατομικές ευθύνες που κουβαλάτε. Και μην αλλάζεις θέμα και μου λες ότι αυτά που είπα δεν αφορούν αυτά που έγραψες εσύ. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις.

        • Καλά κάνουν και δεν κρατάνε αποστάσεις. Γιατί; Λέπρα έχουμε; Φυματίωση; Τύφο; Τι από αυτά υπάρχει εκεί έξω και φοβάσαι τόσο πολύ.

  • Για μερικούς ασυνείδητους, ξερόλες που στην αρχή λουφαξαν και μετά τους ξαναβγηκε η μαγκιά από τα μπατζάκια θα κλειστούμε όλοι μέσα πάλι.

    Έχουν γεμισει τα παγκάκια με συνταξιούχους ο ένας δίπλα στον άλλο.

    Εμείς χάσαμε τις δουλειές μας για να κυκλοφορούν έτσι οι βολεμένοι συνταξιούχοι.

    αν δεν μας βρει το κακό τύχη θα είναι.

    Κανείς δεν θα ασχολιοταν με αυτούς αν δεν υπήρχε ο φόβος να πάρουν στο λαιμό τους κόσμο.

    Πολλοί λειτουργούν όπως στο αμάξι που δεν φοράνε ζώνη έτσι βλέπουν και τη μάσκα.

    Είναι δυνατόν εγώ να αρρωστήσω;

    Μιλάμε για επίπεδο όχι παίξε γέλασε.

    Αυτοί οι άνθρωποι σαν σύνολο εκλεγούν και κυβέρνηση.

    Δεν υπάρχει σωτηρία

    • Σιγά μην κλείνεσαι πολύ μέσα,θα σε κλάψουμε κιόλας. Αμέσως κι εσύ να κατηγορήσεις αυτούς που βγαίνουν. Καλά κάνουν, δεν έφαγαν τα παραμύθια που μας πουλάνε στην τηλεόραση.

  • Εσύ 16:38 τι είναι αυτό το αντίστοιχο που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Γιατί εσύ το έχεις πάρει χαμπάρι. Πόσους γνωστούς έχεις που νοσησαν, ποια ήταν τα συμπτώματα τους; Ξέρεις πολλούς; Ζω στην Κοζάνη, είμαστε μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε πάνω κάτω οι περισσότεροι μεταξύ μας. Δεν άκουσα ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ που να νοσησε ή να έχει γνωστό κάποιον που νοσησε και να πέρασε δύσκολα, να είχε δήλαδη βαριά συμπτώματα. ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ!!!

  • 16:38, αν είχαμε κάτι αντίστοιχο με τη φυματίωση και τον τύφο, θα είχαμε εκατομμύρια νεκρούς, δε θα προλάβαιναμε να τους μαζεύουμε απ τα σπίτια κι απ τους δρόμους. Αυτό θα πει πανδημία. Με 150 νεκρούς δεν το λες πανδημία. Έλεος πια με την τρομοκρατία! Και μη μου πεις κι εσύ, “αν δεν υπήρχε η καραντίνα θα έβλεπες πόσους νεκρούς θα είχαμε;” γιατί δεν το λες και καραντίνα όταν τα σούπερ μάρκετ ήταν γεμάτα με κόσμο, όταν σχηματιζονταν ουρές στις τράπεζες και στο περπάτημα ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλον, τουλάχιστον εκεί που πήγαινα εγώ(Πανόραμα, Πλατάνια, σιδηρόδρομικος σταθμος). Αν ήταν να κολλήσουμε κάτι θα κολλουσαμε παλι

  • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ!!! 42 ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ !ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ,ΓΙΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”,ΓΙΑ “ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ” ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ,ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΛΟΓΗΣ ΦΥΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΟΛΕΜΑ! ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΙΟ!

    • Συντονισμένοι όλοι κάθε μέρα τώρα στις 20.00 ,την ώρα της τρομολαγνείας των καναλιών κάτι δυο τρεις δεκαετίες τώρα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.