Στις 9 Μαΐου 2020 κλείνει η τηλεθέρμανση Κοζάνης

6 Μαΐου 2020
14:35

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 θα διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, ολοκληρώνοντας μια ακόμα περίοδο λειτουργίας.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για τη συνεργασία μας και τους υπενθυμίζουμε πως η εξόφληση των λογαριασμών της τηλεθέρμανσης, που αποτελεί πάντα ένα πολύτιμο αγαθό για όλους, είναι καθοριστική για τη βιωσιμότητα του συστήματος το οποίο καλύπτει τις ανάγκες για θέρμανση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής μας και διασφαλίζει την εξοικονόμηση χρημάτων για όλους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

27 σχόλια

  • Καταναλωτες σας ευχαριστούμε που ενώ κρυώνετε συνεχίζετε να μας πληρώνετε. Μην ξεχάσετε να βάλετε πετρέλαιο τώρα που είναι φθηνό μπας και ζεσταθείτε από Οκτωβρη. Καλό καλοκαίρι.

  • Καταναλωτές ευχαριστούμε που θα μας πληρωσετε για την θέρμανση στην οποία δεν είχατε όλο τον χειμώνα και θα σας χρεοσουμε και το πετρέλαιο 750. 000 γιατί έτσι μας αρεση. .γιατί δεν μπορώ να κόψω από τους παχυλους μισθούς μας. .και πάλι ευχαριστούμε. .

  • Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ?????????

    • απο δευτερα θα εχει 28 βαθμους+.οποτε λογικο να κλεισει,αυτο ομως δεν ειναι το θεμα ,το θεμα ειναι ποσες φορες δουλευε ο μετρητης για ωρες και δεν ειχε θερμανση λογω προβληματων.για αυτα θα γινει αφαιρεση στους λογαριασμους;

  • Επίσης ευχαριστούμε που η Κοζάνη την βγάζει με 300 ευρώ όλο το χειμώνα και πάλι κάποιοι χρωστάνε!!! ενώ στα χωριά θέλουμε 3000.

    • Συμφωνώ και επαυξάνω Έτσι είναι φθηνή η τηλεθέρμανση και δεν πληρώνουν κάποιοι.. ντροπή αίσχος

    • Σου επέβαλε κανείς να ζήσεις στο χωριό?? Καλός ο μπαχτσές? Καλή η αυλή? Εμείς την βγάζουμε σε 78 την σπίτι και 9 τμ μπαλκόνι…. Αν δεν σ’αρεσει έλα στην πόλη…. Άντε με την μουρμούρα σας όλοι… και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο

      • Σωστα. Αυτο δεν το καταλαβαινω. Να θυμωνουν που εχει η πολη τηλεθερμανση; υπαρχει χωριο στο Πηλιο που εχει κανει ο προεδρος τους τηλεθερμανση κ μ ενα καυστηρα ζεσταινει ολο το χωριο.

    • Σαν τις χήρες στο κρεβάτι κάνετε,και δε μας λέτε ποσα χρωστάει η μία υπηρεσία στην άλλη.
      Σου διαφεύγει ίσως ότι η σημερινή νέα γενιά είναι καταδικασμένη,βολεμενο κομματοσκυλο??

  • 15 Μαιου ληγει η περιοδος! Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να τη σταματησετε. Ουτως η αλλως 2-3 μερες τωρα δεν εχουμε! Δηλαδη για να γλυτωσετε τη δαπανη πετρελαιου μας αφηνετε ξεκρεμαστους; να επεμβει ο συλλογος προστασιας Καταναλωτη! Υπαρχουν δικηγοροι εκει που πρεπει να επιληφθουν του θεματος! Μαλουτα μας δουλευεις; Οχι κυριοι! Αρκετα! Ειστε υπολογοι απεναντι στους πολιτες! Χωρις προειδοποιηση και εξω απο τα συμβολαια που υπογραψαμε δεν μπορειτε να ενεργειτε αυτονομα. Πρεπει να ξεσηκωθουμε! Υπαρχουν μωρα, υπαρχουν ηλικιωμενοι,ειμαστε κλεισμενοι μεσα!

    • Ποιος να ξεσηκωθεί κυρία μου; Εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου τώρα, μη μας τον χαλάς. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας θανατηφόρος ιός εκεί έξω που αν βγούμε απ τα σπίτια μας χωρίς μάσκα, θα κολλήσουμε και θα πεθάνουμε. Ποια τηλεθερμανση; Οι καλύτερες μαριονέτες είμαστε. Μας πουλάνε φούμαρα κι εμείς τα πιστεύουμε.

      • Μην ξεχάσεις να ψεκαστεις πριν κοιμηθείς.

        Αυτές τις κοτσάνες πάνε πες τες σε κάποιον που έχασε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

        Σε αυτή τη χώρα η βλακεία δεν έχει όρια.

        Ξεσάλωσαν όλοι οι μάγκες του πληκτρολογίου.

        Δικαίως σαν λαός βρισκόμαστε στον πάτο.

        • Ψεκαστεις…κοτσανες…βλακεια..ξεσαλωσαν…μαγκες…πατος…

          Η καταθεση μιας ταυτοτητας νεοελληνα που δεν γνωριζει την ελληνικη γλωσσα ,ουτε να συνδιαλεγεται !

    • Κι εγω δεν εχω απο την περιοχη του ξενοδοχειου Ελενα μερες τωρα! Τι γινεται; οι οδοι που αναφερουν οτι δεν θα εχουν λογω βλαβης δεν συμπεριλαμβανουν τις δικες μας. Εσκεμμενα δηθεν βλαβης τα σταματησαν απο τις 3 Μαιου;

  • Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα τι παίζει, η ΝΔ του Μητσοτάκη έσβησε ΟΛΕΣ τις λιγνιτικές μονάδες, για να καίει φυσικό αέριο. Αυτό δεν το είχε κάνει ποτέ καμιά Ελληνική κυβέρνηση. Ό,τι ψηφίσατε, αυτό εισπράττετε!

    • Βρε ξεφτερη η 1 μονάδα καρδιάς έκλεισε 20 Φεβρουαρίου2019 η δεύτερη ταν για τον Απρίλιο αλλά λόγω εκλογών ο πολ τυχοδιωκτης τσιπρακος το καθυστέρησε !!!

  • Ψοφισαμε απο το κρυο. Απο την Κυριακη ειμαστε χωρις τηλεθερμανση κι αυτοι ανακοινωνουν οτι θα κλεισει στις 9 Μαιου! Στις 3 Μαιου την κλεισατε κυριοι! Μαλουτα ακους;

  • Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι η Τηλεθέρμανση ως δίκτυο και εξαρτήματα περνά την τρίτη ηλικία της με όλα τα προβλήματα αυτής, όπως εντοπίζονται από τους συμπολίτες μας. Δεν γίνεται από γέρο 80 χρονών να του ζητάμε συμπεριφορά 20χρόνου, δεν γίνεται αυτοκίνητο 20ετίας να έχει την λειτουργική κατάσταση που έχει ένα καινούριο, έτσι και το δίκτυο αυτό δεν γίνεται να συμπεριφέρεται πια ως νεοκατασκευασμένο έχει γεράσει. Καλό είναι πράγματι να έχουμε και κάποιο εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης για το χειμώνα που έρχεται. Να μην “ξεκρεμαστούμε” στην γερασμένη Τηλεθέρμανση.

    • Να πληρώνουμε τότε για υπηρεσίες 80χρονου,και όχι για 20χρονου.
      Και να ειδοποιούν τον κόσμο ότι θα έχει η τηλεθέρμανση μια διάρκεια ζωής δεκαετίας και όχι υποτιθέμενη ισόβια αποκατάσταση θέρμανσης.

  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΕΣΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ; Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΜΑΙΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    • Αν δεν τους μηνυσουμε όλοι μαζί,πληρώνοντας το Λυκουρέζο,τσάμπα γραφουμε σχόλια.
      Διαφωνείς??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.